Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

neslelf165

Cilveli Kahve
Tepki
4.403
Islerimi yeni bitirdim ve yorgunluktan uyuyamiyorum ama islerimi en azindan büyük kısmını bitirdim. Bu hafta da ütü birikecek anlaşıldı bu ev işleri bitmiyor anladım ben bitmiyor
Maalesef bitmiyor canım sabah iş var inan ben her akşam böyle oturuyorum kız da uyumuyor oma alıştım ama iş bitmiyor gerçekten de ev işi çok nankör

Benim bir tanıdık teyze var hel da öyle der bu konuda ahh be gızanım bu kadınların üzerindeki işler zamaninda Ah almış yoksa bu ne bitemeyen telaş ne nankör iş der gerçekten de haklı..

Maşaaa

Daimi Üye
Tepki
15.490
özge bana özelden beslenme saatlerini yazsana kahvaltı saatin kaç öğlen kaçta yemek yiyosun,öğlen işyerinde çıkan yemekleri hergün yaz at bana özelden uyar mı sana.gerekirse sana liste de yaparız
Tamam kuzu instadan yazayım
Kendi listeni oluştur canım ...

Diyetisyenin vereceği listede belli .

Kaçta kalkar , kaçta yatarsın ... hangi öğünleri evde hangi öğünleri dışarda yiyorsun
Canım ben problem yoksa saat 10-10,5 ta uyurum sabah 6 da uyanırım ama iş stresinden şu sıralar ne uyuduğumu ne uyandığımı anlıyorum. Sabah 7 de servis gelip beni alıyor akşam çıkışım belli olmuyor 6-7-8 belli olmuyor. Öğlen yemek çıkıyor ama mesela haftada bir fasulye/nohut 1 de kesin makarna yani aslında hiç uyan bişey yok akşam kv yapıyor yemek ben çok yoruluyorum çünkü
Sana bi tokat atasim geldi belki kendine gelirsin:cevapver::kriz:

Hala regl gelmedi dimi? Yarin hemmennnn bi test yap bizi catlatma
Bebeğim yaptım ya 2,5 çıktı bugün yine yaptırıcam
Canım bak ben akşam ne yemek yiceğimi 1 haftalık programlamaya çalışıyorum. Şöyle pazartesi et salı sebze çarşamba tavuk perşembe detoks cuma kuru fasülye yada bulgurlu bi öğün...

Kahvaltım fiks zati.. yumurtalı peynirli zeytinli..

Ara olarak türk kahvesi kuru meyve çiğ badem ceviz ...

Ve bol su.. kafanda programla haftanı.. son dkkalara bırakma.. o zmn hızlıca geçiştiriyor insan..
Ya kuzu biz akşam işten direk kv ye geçiyoruz o naparsa benim damak zevkime de uymuyor yemekleri Bi de hep hamur hep etli yemek gitmeyeyim desem eşim yanlış anlicak ben napacağımı şaşırdım kadına barbunya yap diyoruz et koyuyor anne Karnıbaharlı hala diyoruz kıymalı yapıyor eşim özge et sevmiyor diyo et değil diyor tavuklu yapıyor sen düşün zaman geçsin 1 hafta falan ben gitmicem dicem eşime şimdi söyleyemiyorum annesi yeni geldi yoktu kıymetli
Durum bu şimdilik kuzu ben de darlandım inan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar