Whiteblacklife
JETGİLLER
Bunlar da benim kuzucuklar evde bakamıyorum ama hergun sularını yemeklerini servis ediyorum
Allah ne muradın varsa versin sana inşallahEkli dosyayı görüntüle 23886
Bunlar da benim kuzucuklar evde bakamıyorum ama hergun sularını yemeklerini servis ediyorum

Amin kuzum ne olur ne bi kap yemek bı kap su birazda sevgi keşke daha fazlasını yapabilsekAllah ne muradın varsa versin sana inşallah
Pişmemiş
Senin menülere bir iki bakayım bende , merak ettim ne yanlış ?
Pişmemiş havuçsa sorun yok
Pişmişse azcuk tehlikeli
Pişmemiş
Pişmiş havuç sevmiyorum ben
Bu allahın sagosunu kime şikayet edicez yakamızdan düşsün diye
Yarın diyete başlıyorum diye öylesine heyecanlıyım ki içim içime sığmıyor bir kısmını yiyip koyucam
Uyku diye gözlerim kapanıyor ama çamaşır var makinada asmam lazım. Yarın kızlarla 2 gün keyif yapacağız başbaşa çanta hazırlanmalıyim. Pazar gece evet döneceğim 2 günlük işi bitirmeye çalışıyorum valla suan bunları okurken bisikleti çevirmeye çalışıyorum ama çok zorlanıyorum 40 dakika anca yapacak gibiyim

Kesinlikle yılda 2 kez yapiyoruz hepimiz ayrı sehirdeyiz. Bir araya gelip 2 3 gün arayı kapatiyoruz çok iyi geliyor.
95 ten yukarısı değildir inşallah başlangıç
Oohhhh 2gün manevi detoks
Allah kolaylık versin550 mesaj Allah aşkına özet geçinin lütfennn
Evet eve geldim evdekilere sofra hazırladım biraz fena oldum tuzlu ayran içtim ama yememekten değil stresten bitigim neyi düşünüp yapacagimi şaşırdım bilmiyorum
Canım bak ben akşam ne yemek yiceğimi 1 haftalık programlamaya çalışıyorum. Şöyle pazartesi et salı sebze çarşamba tavuk perşembe detoks cuma kuru fasülye yada bulgurlu bi öğün...Ben bişey anladım listesiz yapamıyorum malesef diyetisyene mi gitsem kendime haftalık liste mi yapsam kararsızım
Sen elinden geleni yapıyon kuzu daha napcanAmin kuzum ne olur ne bi kap yemek bı kap su birazda sevgi keşke daha fazlasını yapabilsek

Daha çok neriman köksal havası var bende
Melike ile ben gibi oldunuz heeee
Güzel eksiiiiiiii
Adı bile güzellllllllllll
Çok mu özlüyor seni kıyamam
Günün menüsü
13,.00
1 tane karniyarik
Salata
20.00
200 gr bonfile
Salata
1 küçük dilim pide
Eşim akşam ben seviyorum diye aşure almış 1 kase 2 kaşık yedim gerisini o yedi Kıyamadim sevdiğimi biliyor. Çok tatlısı ama tabikisi benim kocası tatlı olan
Kız valla öyle olduk
Emzirip alt değiştircem az kaldı