Soğanla küçük doğradığın kabağı kavur.. kabaklar pişince azcık salça ekle .. bu kadar..bende hafif yemeye çalışıyorum bir protein salata falann... kabak kavurması nasıl anlatsana biraz güzel mi ben hep fırına atıyorum
Sen fırında nasıl yapıyorsun
Soğanla küçük doğradığın kabağı kavur.. kabaklar pişince azcık salça ekle .. bu kadar..bende hafif yemeye çalışıyorum bir protein salata falann... kabak kavurması nasıl anlatsana biraz güzel mi ben hep fırına atıyorum
Netim gelmiş sanırım. Eve geçince dener yazarım olmadı miuya söylerimİf yapıyorsun cnm.. güzel menü.. pilavı yemedin iyi olmuş..
3000 ip atlarsan beni etiketle lütfen
500de zorlanıyorum ben..
Yok bana yazNetim gelmiş sanırım. Eve geçince dener yazarım olmadı miuya söylerim
gözüm dönmüş vaziyette,seni bile yiyebilirimİçiceksen var yapim sanaama bizim kızlara yasak
seni izliyo bunlar maliCromedan giriyorum ya, Şu an ekran nasıl görünüyosa aynısı gölge gibi işte hangi şeyi açsam yansıması duruyo
Soğanla küçük doğradığın kabağı kavur.. kabaklar pişince azcık salça ekle .. bu kadar..
Sen fırında nasıl yapıyorsun
herşey bizim için kuzum
Tamam kuzum konuşalım. Şimdi işteyim de akşam şeyedelim
oha saydin beni de yiyeydinZabanan yedigim bir kac parça pattis süt 2 dag inciri 1 yerli muzla duruyorum iyimi
Saat 3te ton balikli salatami yedim inşallah aksama cok acikmam kahveyle fln halledebilirim.
Arti temizlemekten nefret ediyorum ama yemek yemekten etmiyorum

ay aynı ben Bende artı temizlemekten nefret ediyorum 

Sen dag inciri görünce dag gibi geldi zaar yediklerimoha saydin beni de yiyeydinyazınca çok duruyo ama tabağı doldurmaz

bi üşengeç ben varım herhaldezeytinyağı biraz pul biber kekik isot vs. bekletiyorum sonra yağlı kağıt ile fırın ... yoğurtlayıp yiyorum harika oluyor
ben menüm kalabalık görünmesin diye çeşit eklemiyom menülere ne diyosunSen dag inciri görünce dag gibi geldi zaar yediklerim
Yoksa olecem yani acliktan