Hayrolur inşaallahHayırdır kardişim
Hayrolur inşaallahHayırdır kardişim
olur olur yer gök duaylaHayrolur inşaallah
sen miranın topiğinde takıl birazbütün dünya biz ikimizbir miu mu fazla geldi lan sana

Gitsin artık biptirip gitsinçiçeği batsın pislik herif. inşallah gerçekten de gidiyordur iğde sivastan
dövmekten anlasa ohooooover telefonunu bulup dövelim babam afedersin
Devlette niye sıra gelmesin kuzum, orda nasıl bilmiyorum ama burda devlet hastanesi özele on basar gayet iyi ilgili doktorlar. Netten randevu al gitKuzum ya her özelde endokrin bölümü yok maalesefbu dahiliye geçen ki gittiğim değil endokrin için gittim ama önce dahiliye dediler develette sıra gelmez
Aynen deli diye boşuna dememişlerazcık eli maşalı olur bizim oranın hatunları hemşom,halledersin sen
günaydıııınnnnnnnniden demeyim
ay yüzlü olduğunu milletten mi saklayım
gönöydöööön
Benim bugün az yaptı ondan mı kigideyim madem. seni mi kıracağım. gideyim de alayım aşureyi.
.
.
.
.
.
.
.
sonra da sana vereyim sen yersin
açık büfe tatlı reyonunda koklamamışım bile tatlıları hey gidi koca aus ve çubuk kraker mimu'su.
Siz mi beni yoldan çıkaracaksınız beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
sus sus yüklenme ağır bir depresyon yaşıyor şuan
yarın onu o uzun bacaklarından kemirerek yiyeceğim
ay ne güzel giderrrrrrrrrrrrrrr
ben,m de mide yanıyor. ben de yarın sabaha wc sorunu olmasın diye yedim. cırcır olmak varsa kaderimizde demek
Kasim da demek seninde kacinda?
deliyi de kara yaptım yaAynen deli diye boşuna dememişler
@Mimu88 ile ben tuttuk o aşçıyı ....
her gün elinde bi cızla dikilecek karşına
Mimu nun dramı oldun miuuuu

h @MiuAy inşallah kuzucum inşallahİyiki söktürücü içmedin.. inş hayırlı haberler alırsın

Sana neeeeeeeeeeeeeeeBilmeeeeeemmmmseninki nasilllllll
Sen bana niye soruyooooooonnnn o vakitSana neeeeeeeeeeeeeee
Kara olan da var ama Romanya’da ordan karıştırmışsınız belkideliyi de kara yaptım ya
Simiti sade çıtır çıtır yemeye de razıyımHocanin biri simitten tost yaptirmis ben de elma kemirdim cok canim istedi ula