Floweroflife
Daimi Üye
Teşekkürler çakıl, siyah giyilmesi biraz sorunmuş burda, bakalım çiçekli İpek bir kemer aldım , işşallah birşey demezler..Bu siyah tulum supper çok beğendim çok sık olmuşsun
Teşekkürler çakıl, siyah giyilmesi biraz sorunmuş burda, bakalım çiçekli İpek bir kemer aldım , işşallah birşey demezler..Bu siyah tulum supper çok beğendim çok sık olmuşsun
İnşallah fitimYa bence de ya
Aralık 0-5
Ama 2.5 civarı bi değere çekerlerse süper olur
OyHocam güzel başlamştm ama bozdm biraz malesf. Yine 2 öğün yedm ama kahvaltıda börek filan yedm
Benimde öyle çıkardı kuzum bakim hayırlısı yarın yaptırıcamÖzge kuzu benim hep 0.01 çıkar, sakın kan testini tekrarlamadan söktürücü içme emi
İyiki söktürücü içmedin.. inş hayırlı haberler alırsınBenimde öyle çıkardı kuzum bakim hayırlısı yarın yaptırıcam
Siz güzel eksilerle ya da sabitlerle gelin ben hep pammık gibi olurum, artı gelmeyin ağzımızın tadı bozulmasınKaptanların en minnoşu

Babam bende sünnetten beri ... bilenler bilir ...hiç susmaaaz... nasıl desem burda olsa dk da 15 sayfa geçmiş olur
Hiç tanımadığım Erdal amcanın hiç tanımadığım kızının üniversitedeki ev arkadaşını dinliyorum şu an

Bence çok güzel bir menü, gayet korumaya uygun. Sağlam kahvaltı, ara öğün ve pro +salata akşam yemeği
Daha ne olsun ayol çok güzel

O zaman tulum çok şıkGündüz ce gece , sanırım 5’de başlayıp gece bitecek

Sütten grip geçmiyor Ausum ama nefesine dikkat et bol bol elini yıka bol su tüket limon mandalina tuket geçmiş olsun ana kralicemmm

Naapmis naapmis o kizBabam bende sünnetten beri ... bilenler bilir ...hiç susmaaaz... nasıl desem burda olsa dk da 15 sayfa geçmiş olur
Hiç tanımadığım Erdal amcanın hiç tanımadığım kızının üniversitedeki ev arkadaşını dinliyorum şu an
Kaşıdım kaşıdım. Bu sefer olacak inanıyorum Ekli dosyayı görüntüle 23824
Yemeğim bu olmus dimi
Ne kadar degisik yas rengi diye mi acabaTeşekkürler çakıl, siyah giyilmesi biraz sorunmuş burda, bakalım çiçekli İpek bir kemer aldım , işşallah birşey demezler..
Kaşıdım kaşıdım. Bu sefer olacak inanıyorum Ekli dosyayı görüntüle 23824
Yemeğim bu olmus dimi
Afiyet olsun, allah kabul etsin canım, menü güzel, Orda şöbiyet var ama menü genel olarak az, bir de senin kilon da iyi o yüzden sorun yok
Kıskanıyorlar işte
Hatta gel bu mortiligi haftalık yapalım haftalık kaç km olsun 1 hafta toplam yaptığımız km