Bakalım Kuzum, inşallah düşerEvet canım sabah kahvaltı öncesinden 45 dk falan aç karna üzerine 1 bardak su içiyorum
Önceden 50 mg içiyordum hiç sorun yoktu şu an 50 mg işe yaramıyor 75 mg ile 1 ay devam dedi bakalım ne olacak
Bakalım Kuzum, inşallah düşerEvet canım sabah kahvaltı öncesinden 45 dk falan aç karna üzerine 1 bardak su içiyorum
Önceden 50 mg içiyordum hiç sorun yoktu şu an 50 mg işe yaramıyor 75 mg ile 1 ay devam dedi bakalım ne olacak
Ekli dosyayı görüntüle 23803 Ekli dosyayı görüntüle 23804 @Ausencia_
Saten Tulum aldım
Kemer de aldım renkli çiçekli böcekli
Elalis e zorla anlatma çabalarıKızzz anlamadın mıyaşında müsait ama.. hani eski zaman afişleri.. 3 film üstüste

Aynen bu arada ben dahiliye ye gidiyorum endokrine sevk etmedi sıkıntı Yok dimiBakalım Kuzum, inşallah düşer
Ekli dosyayı görüntüle 23809
Canımlar Rabbim tekrarına erişmeyi nasip etsin inşallah
tartıya çıktım mutluluk sebebi resmen
@Elalis

Elalis e zorla anlatma çabaları
Bozmayın kizin masumiyetini
Dimi yaaa öleceğim heyecandangünaaaaydınn vay beee perşembeeee ilk hafta kim yenecek çooook heyecanlı![]()
VaşşşşşşşşşşEkli dosyayı görüntüle 23803 Ekli dosyayı görüntüle 23804 @Ausencia_
Saten Tulum aldım
Kemer de aldım renkli çiçekli böcekli
Veriyorum kuzum@Gulbe seker bugün menü vermedin sanki
Bi iki gün sıcak geçtihmm anladım canım daha öncede sordum demi ben galibaaaaadaha sıcak mı ya oralar @Portakal Sulu Ordek urfada havalar nasıll bizi nasıl bi hava bekliyooo
Akıyor valla, ama bir ay kalıyor nerdeyse. Ay da bir boyuyorummor çok akar yahu nasıl hallediyosun.sürekli boyarsanda yıpranır
Kaptanların en minnoşu@Portakal Sulu Ordek
Ördikim baş ağrın geçmiştir umarım,kış kış migrenler, gelsin fit ördikler, bozmadıysan cuma günü herşey güzel olacak

Veriyorum kuzum
Sabah 10.00
Haşlanmış yumurta salatası
Peynir zeytin
1 bardak süt
Ara 16.00
Yarım avuç
Çiğ kuruyemiş
Akşam 18.00
1 kepçe domates çorbası
Tavuk
Salata
Su 3 lt
Spor 1 saat yürüyüş
@hippotalamus
@Çakıl80Ilk hafta kosa kosa gidiyorlar canim. Sonraki iki hafta bir agit bir naz/niyaz... “ben okula gitmeyecegim”’ler. 1. ayin sonunda normale donuyorlar
Benim bisikletin aynisi. Bodrumda ne isi var, koy bas koseye
Alt ast karaciger enzimleri ve organin fonksiyonunun test edilmesinde kullaniliyor. Karaciger yaglanmasi oldugunda ya da ilac kullanimlarinda artiyor. Zayiflaman etkili olmustur diye dusunuyorum. Aclik kan sekerin pre-diyabetik duzeyde. Yani ileride tip 2 diyabet gelistirme riskin var. Saglikli beslenme ve egzersizle engelleyebilecegin bir durum.
Doktor arkadasimiz ve @hepfit daha detayli bilgi vereceklerdir.
Adet basladi mi canisi?
Var var, gordum ben