Yok yaa.. resmini göster normal bi kuaföre .. bundan yap deÖyle yapıcam, anam yarın kuaför ayarlamam lazım ama o daha önce gittiğime gitmem 50 Euro’dan aşşaa göndermez beni eve
Yok yaa.. resmini göster normal bi kuaföre .. bundan yap deÖyle yapıcam, anam yarın kuaför ayarlamam lazım ama o daha önce gittiğime gitmem 50 Euro’dan aşşaa göndermez beni eve
Evet ben de düşündüm soran olursa utançtan söyleyemem, diceklerHerifin haklı bizim burda clup kızları yapıyo o dansı sonrada müşterilerle otellere gidip şeediyolar sen onu unut bence de
Burda ortantel de var aslındaŞu küçüğü kreşe başlama yaşına gelsin en az 2 sene. Burda zumbaya oryantele fln başlıcam inş..

Bence de adamı katil edecenEvet ben de düşündüm soran olursa utançtan söyleyemem, dicekler
Flo kötü yola düşmek üzere diye
Bir de kim bilir kim gelecek derslere
İyi sıkılaştırıyormuş dediler o yüzden düşünmüştüm ama kalsın, adamın elini kana bulamayayım

Donu sütyeni süsleyen gelsin başlayakBurda ortantel de var aslında
Ama ben latin yapayım
Başla hippo dans gurubu kuralım. Maki var zaten, sen ben ohoooo
Online oynarız karşılıklı

Deli demesinler sonra bizeBurda ortantel de var aslında
Ama ben latin yapayım
Başla hippo dans gurubu kuralım. Maki var zaten, sen ben ohoooo
Online oynarız karşılıklı

Ne gübü?Bence de adamı katil edecen
Sıkılaşmanın başka yolları da var

Kim dicekDeli demesinler sonra bize
Telefondan karşılıklı göbek atıyorlar diye

Burda hobi sayfası varDonu sütyeni süsleyen gelsin başlayak
Sen bakma ona benim adam da kıskanmaz görünüyo ama öylesinden korkucan asıl.bişey olduğu zaman gözleri kararıyo fatihin fedaisine dönüyolarNe gübü?
Benimki asla kıskanmıyor beni
Ama o bakış yetti.. saçmalama ne alaka bakışı

Aa hobi sayfası mı var bakim bi ara model çalimBurda hobi sayfası var
Mali don sütyen süsleme yapsana biz de öğreniriz
Ya walla nerden düştü bu deliler dicekler yakında
Yok kız hiç kıskandığını görmedim daha.. hatta bir ara takmıştım acaba sevmiyor mu diye, sonra dedim flo belanı mı arıyorsun karışan eden yok daha ne diye..Sen bakma ona benim adam da kıskanmaz görünüyo ama öylesinden korkucan asıl.bişey olduğu zaman gözleri kararıyo fatihin fedaisine dönüyolar
Evet güzel şeyler vardı,bir tane hamak sandalye vardı onu kesin demçneyeceğim.. nasıl olursa olsun yap koy orayaAa hobi sayfası mı var bakim bi ara model çalim
Ama ben dikme değil de yapıştırma düşünüyomboncukları, perde püskülü de buldum mu tamamdır o iş
Benim adam da aynı kuzum senin adam gibi. Ama bi ara yolda adamın biri deli miydi neydi sapık gibi bi üstüme doğru yürüdü hamle yapıyodu herif beni bi çekti kenara güyya, duvara yapışıyodumYok kız hiç kıskandığını görmedim daha.. hatta bir ara takmıştım acaba sevmiyor mu diye, sonra seçim flo belanı mı arıyorsun karışan eden yok daha ne diye..
Be giyimime kuşamıma, ne gittiğim yere ne de görüştüğüm kişiye karışır, sıkıyorsa karışsın zaten o ayrı, ama başkalarından da kıskanmıyor

adama da bi bakış fırlattı bişeyler dedi aha dedim yiğidim beni kıskanıyomuş

İyi geceler kuzum

Kız sen deyince aklıma geldi, yolda herifin teki Totoma dokunduydu bir kere , benimki herife uçan tekme atmıştı, başka bir adam elimi tutup çekmişti beni, bizimki de adamın üstüne yürüyüp yumruk atmıştıBenim adam da aynı kuzum senin adam gibi. Ama bi ara yolda adamın biri deli miydi neydi sapık gibi bi üstüme doğru yürüdü hamle yapıyodu herif beni bi çekti kenara güyya, duvara yapışıyodumadama da bi bakış fırlattı bişeyler dedi aha dedim yiğidim beni kıskanıyomuş