Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Floweroflife

Daimi Üye
Tepki
24.613
Herifin haklı bizim burda clup kızları yapıyo o dansı sonrada müşterilerle otellere gidip şeediyolar sen onu unut bence de:kopkop::kopkop:
Evet ben de düşündüm soran olursa utançtan söyleyemem, dicekler
Flo kötü yola düşmek üzere diye
:aglak:
Bir de kim bilir kim gelecek derslere
İyi sıkılaştırıyormuş dediler o yüzden düşünmüştüm ama kalsın, adamın elini kana bulamayayım

MaLii

Kasabın Karısı
Tepki
58.569
Evet ben de düşündüm soran olursa utançtan söyleyemem, dicekler
Flo kötü yola düşmek üzere diye
:aglak:
Bir de kim bilir kim gelecek derslere
İyi sıkılaştırıyormuş dediler o yüzden düşünmüştüm ama kalsın, adamın elini kana bulamayayım
Bence de adamı katil edecen:dislek:
Sıkılaşmanın başka yolları da var:bayrak:

MaLii

Kasabın Karısı
Tepki
58.569
Burda hobi sayfası var
Mali don sütyen süsleme yapsana biz de öğreniriz
:kopkop::kopkop::kopkop:
Ya walla nerden düştü bu deliler dicekler yakında
Aa hobi sayfası mı var bakim bi ara model çalim :D
Ama ben dikme değil de yapıştırma düşünüyomboncukları, perde püskülü de buldum mu tamamdır o iş :dislek::dislek:

Floweroflife

Daimi Üye
Tepki
24.613
Sen bakma ona benim adam da kıskanmaz görünüyo ama öylesinden korkucan asıl.bişey olduğu zaman gözleri kararıyo fatihin fedaisine dönüyolarhahahaha
Yok kız hiç kıskandığını görmedim daha.. hatta bir ara takmıştım acaba sevmiyor mu diye, sonra dedim flo belanı mı arıyorsun karışan eden yok daha ne diye..
Ne giyimime kuşamıma, ne gittiğim yere ne de görüştüğüm kişiye karışır, sıkıyorsa karışsın zaten o ayrı, ama başkalarından da kıskanmıyor

Floweroflife

Daimi Üye
Tepki
24.613
Aa hobi sayfası mı var bakim bi ara model çalim :D
Ama ben dikme değil de yapıştırma düşünüyomboncukları, perde püskülü de buldum mu tamamdır o iş :dislek::dislek:
Evet güzel şeyler vardı,bir tane hamak sandalye vardı onu kesin demçneyeceğim.. nasıl olursa olsun yap koy oraya
:heyecan:

MaLii

Kasabın Karısı
Tepki
58.569
Yok kız hiç kıskandığını görmedim daha.. hatta bir ara takmıştım acaba sevmiyor mu diye, sonra seçim flo belanı mı arıyorsun karışan eden yok daha ne diye..
Be giyimime kuşamıma, ne gittiğim yere ne de görüştüğüm kişiye karışır, sıkıyorsa karışsın zaten o ayrı, ama başkalarından da kıskanmıyor
Benim adam da aynı kuzum senin adam gibi. Ama bi ara yolda adamın biri deli miydi neydi sapık gibi bi üstüme doğru yürüdü hamle yapıyodu herif beni bi çekti kenara güyya, duvara yapışıyodum hahahahaadama da bi bakış fırlattı bişeyler dedi aha dedim yiğidim beni kıskanıyomuş:haha::haha:

Floweroflife

Daimi Üye
Tepki
24.613
Benim adam da aynı kuzum senin adam gibi. Ama bi ara yolda adamın biri deli miydi neydi sapık gibi bi üstüme doğru yürüdü hamle yapıyodu herif beni bi çekti kenara güyya, duvara yapışıyodum hahahahaadama da bi bakış fırlattı bişeyler dedi aha dedim yiğidim beni kıskanıyomuş:haha::haha:
Kız sen deyince aklıma geldi, yolda herifin teki Totoma dokunduydu bir kere , benimki herife uçan tekme atmıştı, başka bir adam elimi tutup çekmişti beni, bizimki de adamın üstüne yürüyüp yumruk atmıştı
:kopkop::kopkop::kopkop:
E ama bu kıskanma değil ki, o kadar da olsun yani, onlar sayılmaz onların geçerli sebebi var
:miyagi::miyagi:

Floweroflife

Daimi Üye
Tepki
24.613
Yatmadan durum değerlendirmesi yapayım
@matematik61 kuzum güzel bir menü verdiği için ve güzel bir sporla günün yıldızı sen oldun, çok teşekkür ederim
:kalp:
@hepfit
Canum menü versene accık kaptan gibi hissedeyim kimse menü vermiiii sonra adımız goy goycuya çıktı, yarın efsane menülerinden birini paylaş da korumanın gücünü görsünler
:hobba:
@Kajupi
Kajum güzel başlangıç yapmıştın, bugün uğramadın, bozmadın değil mi durum bildir plisss, cumartesiye son iki
:selam:
@koza99
Minik premsesim çok ders çalıştın bizi umuttun diye düşünüyorum, arada ses ver, bu tazecik kaptanınızın gözleri sizi arıyor
:durbun:
@nehirnil111
Çok hareketli bol yürüyüşlü minik pisiciğimiz senden çok umutluyum, bugün geçirdiğin hareketli saatler yakılmış yağ olarak akıp gidecek
:kedim:
@Portakal Sulu Ordek
Ördikim baş ağrın geçmiştir umarım,kış kış migrenler, gelsin fit ördikler, bozmadıysan cuma günü herşey güzel olacak sankim
:hopp:
@D3S1R3
Sessizce ama sağlam bir şekilde korumaya devam ediyorsun, sporların çok güzel zaten, yemenin de iyi olduğuna inanıyorum, yarın da aynen devam
:cufcuf:
Yarın perşembe, korumanın en kilit günü, kilo verirken kutsal perşembe diyorduk, korumada ise kupkutsal perşembe, bugün arınma günümüz, hafta içi yediğimiz , tadına ucundan azıcık baktığımız cısları eritip hafta sonuna rahat girme günümüz.. temiz bir sayfa açmak için perşembe bizim günümüz.haydi yarın güzel menülerle gelelim, bir gün dişimizi sıkalım
Biz korumanın 8 kollu voltranıyız
:huri::huri::huri:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar