Çok iyiymiş bu
Çok iyiymiş bu
Ne raporu hazirliyorsun canim?Kafam bi milyon ula su raporlari yazsam iyi olacak artikkkk ama once oglumu uyutayim.onu uyuturken uyuyakalayim sonra gece uykulu uykulu raporla ve arada uyanan oglanla ugrasayim sabah erken kalkayim okulda mal olayim
Eee hani icraat. Köprü yaptınız da ben mi geçmedimAmanin Leo ne hallere dusmus
Gecmis olsun, Rabbim sifa versin
Goygoy derken
Bakanligin bi projesiyle ilgili okullardan rapor istenmis canim her zumre de fikirlerini raporlastirip okula teslim etcek sonra da okulda zumre baskanlari olarak bi rapor hazirlicaz.Ne raporu hazirliyorsun canim?
İsmi bile anca buldunuz
Unumuzu eledik, elegimizi astik kuzum. Artik Keyf zamani. Icraat sizin isinizEee hani icraat. Köprü yaptınız da ben mi geçmedim
Bakanligin bi projesiyle ilgili okullardan rapor istenmis canim her zumre de fikirlerini raporlastirip okula teslim etcek sonra da okulda zumre baskanlari olarak bi rapor hazirlicaz.
Ben zumre baskaniyim kendi zumremin raporunu hazirlicam ama zumrelerim sagolsunlar!!!!bi kisi disinda rapor veren olmadi butun is bana kaldi.
Etiket nerde hanıımmmBizim jetgiller nerelerde Bonusu hiç görmedim Allaha şükür hani yav nerde
Neyse menü bildiriyim bari
Sabah 1 yumurta
Yeşil çay
5 zeytin
kibrit kutusundan küçük peynir
Marul maydanoz
Domates
Salatalık
Ara yok
Öğlennnnn de pek yok gibi pazara gittim orda satın alılen bişeyler tattım o kadar
Ara yok
Akşam
yoğurt pul biber limon kürü
Su 2 lt hala içiyorum
Spor 2 saat pazar gezmesi
Bunu ne zaman görsem zıplıyo anam hipe r çocuklar gibi
Bunu ne zaman görsem zıplıyo anam hipe r çocuklar gibi

Oyle oldu..zaten zumre baskanligi da karambole geldi.bi suru ivir zivir isleri var ustelik bu sene cok daha zor tum yillik planlar e mufredat sistemine islenecek.ben isten kacan biri degilim idarecilerim de bunu biliyo hele okul saatleri icerisinde ne gerekiyosa fazlasiyla yaparim zaten ama bu isler eve sarkiyo sonucta ben calisan ve kucuk cocugu olan bi anneyim ve okulda yeniyim okulda eski tecrubeli bi suru erkek hoca vardi hicbiri ben yapayim demedi...Allah kolaylik versin canim. Tum isi sana yikmislar
Oyle oldu..zaten zumre baskanligi da karambole geldi.bi suru ivir zivir isleri var ustelik bu sene cok daha zor tum yillik planlar e mufredat sistemine islenecek.ben isten kacan biri degilim idarecilerim de bunu biliyo hele okul saatleri icerisinde ne gerekiyosa fazlasiyla yaparim zaten ama bu isler eve sarkiyo sonucta ben calisan ve kucuk cocugu olan bi anneyim ve okulda yeniyim okulda eski tecrubeli bi suru erkek hoca vardi hicbiri ben yapayim demedi...
Aman neyse doluyum bu konuda