Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

neslelf165

Cilveli Kahve
Tepki
4.403
Menüyü verim cnm dünki nın aynısı

Sabah 9.00
3 hurma
1 bardak sade sütlü nescafe

Ara 11.00
Şekersiz türk kahvesi

Öğlen akşam kapanış
Izgara köfte
Bol yeşillikli salata
Aci biber

Bol su sanırım 4 litre oldu cnm
Spor da 1 saat normal yürüdüm
Ama şimdi kakilmislik yapacağım

@hippotalamus

@pempikzx @Zumrud_u anKa

Çakıl80

Hıyarsan illaki bir gün senden cacık yapar!
Tepki
23.275
Menümü bildireyim

13.00
2 dilim çavdarlı ekmekten kaşarlı kırmızı biberli tost

17.00
2 tane eti form

21.00

2 tane avcım kadar biftek
Izgara domates biber
Salata
bi de eşimin ekmeğinden küçücük lokma
Yoğurtlu meze 2 kaşık

@MaliPina

Biraz hazmedim bisiklete bin cem bu arada şu içmek 12 saatlik açlığı etkiler mi yarın 9 da tahlil için

Kimkiacaba

Daimi Üye
Tepki
15.405
Ne raporu hazirliyorsun canim?
Bakanligin bi projesiyle ilgili okullardan rapor istenmis canim her zumre de fikirlerini raporlastirip okula teslim etcek sonra da okulda zumre baskanlari olarak bi rapor hazirlicaz.
Ben zumre baskaniyim kendi zumremin raporunu hazirlicam ama zumrelerim sagolsunlar!!!!bi kisi disinda rapor veren olmadi butun is bana kaldi.

D3S1R3

Ehl-i Keyf / Fate loves the fearless ^^
Tepki
5.843
Eee hani icraat. Köprü yaptınız da ben mi geçmedim :D
Unumuzu eledik, elegimizi astik kuzum. Artik Keyf zamani. Icraat sizin isiniz:interest::interest:

Bakanligin bi projesiyle ilgili okullardan rapor istenmis canim her zumre de fikirlerini raporlastirip okula teslim etcek sonra da okulda zumre baskanlari olarak bi rapor hazirlicaz.
Ben zumre baskaniyim kendi zumremin raporunu hazirlicam ama zumrelerim sagolsunlar!!!!bi kisi disinda rapor veren olmadi butun is bana kaldi.

Allah kolaylik versin canim. Tum isi sana yikmislar:bayik:

Elalis

ANAJET
Tepki
50.197
Bizim jetgiller nerelerde Bonusu hiç görmedim Allaha şükür hani yav nerde :D

Neyse menü bildiriyim bari

Sabah 1 yumurta
Yeşil çay
5 zeytin
kibrit kutusundan küçük peynir
Marul maydanoz
Domates
Salatalık

Ara yok

Öğlennnnn de pek yok gibi pazara gittim orda satın alılen bişeyler tattım o kadar :haha:

Ara yok

Akşam
yoğurt pul biber limon kürü

Su 2 lt hala içiyorum
Spor 2 saat pazar gezmesi :yes:
Etiket nerde hanıımmm :sinirli:
Neyse tek menü verenim sen varsın kaçırmayayım :sarisin:
Sabah güzel ama sonrasında çok aç kalmışın balım. Halsiz düşersin. O pazarda tattığın şey neydi acaba :oklava:

Akşam yoğurtun yanında sebze olsaydı keşke. Böyle aç kalarak diyetten çabuk bıkarsın. Su iyi ama pazar gezmesi spora girmez :(

Kimkiacaba

Daimi Üye
Tepki
15.405
Allah kolaylik versin canim. Tum isi sana yikmislar:bayik:
Oyle oldu..zaten zumre baskanligi da karambole geldi.bi suru ivir zivir isleri var ustelik bu sene cok daha zor tum yillik planlar e mufredat sistemine islenecek.ben isten kacan biri degilim idarecilerim de bunu biliyo hele okul saatleri icerisinde ne gerekiyosa fazlasiyla yaparim zaten ama bu isler eve sarkiyo sonucta ben calisan ve kucuk cocugu olan bi anneyim ve okulda yeniyim okulda eski tecrubeli bi suru erkek hoca vardi hicbiri ben yapayim demedi...
Aman neyse doluyum bu konuda:bayik:

Portakal Sulu Ördek

Ehl-i Keyf Hatunu
Tepki
13.461
Dün ekşili patlıcan konservesi yaptım. Bugün küçük bir kavanozu baktım ki hava almış. Sabah onu dolaba koyup diğerlerini kaldırdım. Öğle gibi bi tadına bakayım diye açtım. O kadar güzel ki tadı enfessssss. Tarifi paylaşabileceğim bir konu açmak istiyorum. Kışlık hazırlıkları gibi. Turşu yapımı konserve veya zeytin yapımı. Çok eksiğim var çok şey öğrenebilrim. Hep denenmiş tarifler paylaşırız fotoğraflı. Acaba nereye açabilirim bilemeidm. Böyle bir konu var mı acaba? Adminin ismini unuttum etikrt yapamadım.

D3S1R3

Ehl-i Keyf / Fate loves the fearless ^^
Tepki
5.843
Oyle oldu..zaten zumre baskanligi da karambole geldi.bi suru ivir zivir isleri var ustelik bu sene cok daha zor tum yillik planlar e mufredat sistemine islenecek.ben isten kacan biri degilim idarecilerim de bunu biliyo hele okul saatleri icerisinde ne gerekiyosa fazlasiyla yaparim zaten ama bu isler eve sarkiyo sonucta ben calisan ve kucuk cocugu olan bi anneyim ve okulda yeniyim okulda eski tecrubeli bi suru erkek hoca vardi hicbiri ben yapayim demedi...
Aman neyse doluyum bu konuda:bayik:

Yapan birini bulduklarinda herkes isi yikmaya bayilir canisi. Ne kadar idealist olsan da isi hakkiyla yerine getireyim diye cabalasan da haksizliklara dur diyorsun bir noktadan sonra. Seneye izin verme bence. Yapamam de cik sen de. Kiymet bilirler belki biraz:teyzos:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar