Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Portakal Sulu Ördek

Ehl-i Keyf Hatunu
Tepki
13.461
Dün ekşili patlıcan konservesi yaptım. Bugün küçük bir kavanozu baktım ki hava almış. Sabah onu dolaba koyup diğerlerini kaldırdım. Öğle gibi bi tadına bakayım diye açtım. O kadar güzel ki tadı enfessssss. Tarifi paylaşabileceğim bir konu açmak istiyorum. Kışlık hazırlıkları gibi. Turşu yapımı konserve veya zeytin yapımı. Çok eksiğim var çok şey öğrenebilrim. Hep denenmiş tarifler paylaşırız fotoğraflı. Acaba nereye açabilirim bilemeidm. Böyle bir konu var mı acaba? Adminin ismini unuttum etikrt yapamadım.
@nk83

Kimkiacaba

Daimi Üye
Tepki
15.405
Yapan birini bulduklarinda herkes isi yikmaya bayilir canisi. Ne kadar idealist olsan da isi hakkiyla yerine getireyim diye cabalasan da haksizliklara dur diyorsun bir noktadan sonra. Seneye izin verme bence. Yapamam de cik sen de. Kiymet bilirler belki biraz:teyzos:
Olursa cocuk yapacam seneye:kriz:

Hatta zumre baskanligini bana verdiler diyorum cocuk yapsam 2.doneme yetisir mi:kriz:

MaLii

Kasabın Karısı
Tepki
58.569

Gün içinde spor amaçlı yapılmayan tüm işlerin kilo verme sürecinde işe yaramadığını söyleer uzmanlar ...

Ama
Ben katılmıyorum:rujsigara: tüm gün iş güç koşturmuşsun , elbette akşama kadar yan gel osman 4 dönüm bostan yatan @MaliPina dan fazla kalori harcadın :kriz::kriz::kriz:
Ben öğlenden beri yeni oturdum öldüm:bayilacam:

hepfit

Ehli keyf hatunu
Tepki
15.538
Dün ekşili patlıcan konservesi yaptım. Bugün küçük bir kavanozu baktım ki hava almış. Sabah onu dolaba koyup diğerlerini kaldırdım. Öğle gibi bi tadına bakayım diye açtım. O kadar güzel ki tadı enfessssss. Tarifi paylaşabileceğim bir konu açmak istiyorum. Kışlık hazırlıkları gibi. Turşu yapımı konserve veya zeytin yapımı. Çok eksiğim var çok şey öğrenebilrim. Hep denenmiş tarifler paylaşırız fotoğraflı. Acaba nereye açabilirim bilemeidm. Böyle bir konu var mı acaba? Adminin ismini unuttum etikrt yapamadım.
Ayyy açınca haber etsene, ben de bu sene değişik biseyler denemek istiom. Patlıcanın her halini de severim :interest:
Ayyy yeni ifadeler çok güzel :mor:

saydin78

♡♡♡ 55 olacağım ki ;)
Tepki
8.390
Kuzu içinden mi geldi kıyamam ya :öp:Amin inşallah Rabbim isteyen herkese nasip etsin :kaalp:

Henüz gelmedi kuzu ya daha kerevize var hanimisbende alayım sağlıklı mı çok erken değil mi :haha:

Oyy kuzum hoşgeldin :ninni:

Gel gel spor yapmak güzel yürüyüş yapsak yeter :papatya:

Sıkıysa koru çok iyi Ahahhaha :dislek:
Nil ya hibrit mi mibrit mi bilmem ama aldim ben :cokkomik:Yarın yiyecegim insallah :dislek:

hiçkimse

Daimi Üye
Tepki
43.879
Menüyü verim cnm dünki nın aynısı

Sabah 9.00
3 hurma
1 bardak sade sütlü nescafe

Ara 11.00
Şekersiz türk kahvesi

Öğlen akşam kapanış
Izgara köfte
Bol yeşillikli salata
Aci biber

Bol su sanırım 4 litre oldu cnm
Spor da 1 saat normal yürüdüm
Ama şimdi kakilmislik yapacağım

@hippotalamus

@pempikzx @Zumrud_u anKa
Güzel menü canım ama niye normal kahvaltı yapmıyorsun ki??

Akşam erken kapattın galiba süper olmuş

Su güzel :)

Spor güzel :)

İşte benim cilveli kahvem :huri:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar