Çabuk öğreniyorsun çekirgeAyyyy ciddenmiiÇok üzüldüm o salaklığı yaptığıma toplamak istedim
yarın bugünden daha güüzel olacak inşallah

Çabuk öğreniyorsun çekirgeAyyyy ciddenmiiÇok üzüldüm o salaklığı yaptığıma toplamak istedim
yarın bugünden daha güüzel olacak inşallah
HiiiiiiiiiParmaklar dolma tabii
Sen yeter ki öğretÇabuk öğreniyorsun çekirge
O zaman oylama başlasın , bıldırcın yuvası için 1 yaz gönderBıldırcın yuvası güzelmiş
Anne yüreği olmasın ben de ağlardimAy inanmıyorum ben salya sümük ağlıyorum sınıflarını ayırdım diye
Ay inanmıyorum ya otobüste herkes baba bakıyor şuan da
Görende birşey oldu sanacak
Ama umrumda değil
Çok üzgünüm çok![]()
Onlar için sağlıklı olacak ama ben niye üzüldüm ya bukadar
Geçmiş olsun başından eksik etmesinAmin kızlar hepinize çok teşekkür ederim annem bi tedavi surecindeydi ama iyi derken yenilendi Rabbim büyük bunu da atlatırız inşallah çok saolun dualarinizda esirgemeyin olur mu
Bence güzel,. tabi kızların kararı önemliO zaman oylama başlasın , bıldırcın yuvası için 1 yaz gönder
Ben oyumu yavru ceylanlardan yana kullanıyorumYazıyorum oylama yapalım :
•Sıkıysa koru
•Çekirdek kardeşliği
•Bıldırcın yuvası
•Ehli keyf
•yavru ceylanlar +1
(Aklınıza gelen varsa yazın pliisss)
@matematik61 @nehirnil111 @Kajupi @hepfit @Portakal Sulu Ordek @koza99 @D3S1R3
hökümet Karılar demek istiyorum@Çakıl80 @hububatkraliçesi kızlar grubumuzun adını oyluyoruz, oy kullanmayan siz kaldınız.
- Atom Karıncalar
- Hökümet karılar
- Afet-i Devranlar -3 oy
- Haydarın Dümenleri- 1 oy
Afet i devralan güzel daha çarpıcı ne yapabiliriz böyle bizi anlatan afet bişilerBenim oyum da afet-i devranlara
Oylamada son durumçakıl ve özgenin oyu kaldı
- Atom Karıncalar
- Hökümet karılar
- Afet-i Devranlar -3
- Haydarın Dümenleri- 1
@Çakıl80 @hububatkraliçesi kızlar grubumuzun adını oyluyoruz, oy kullanmayan siz kaldınız.
- Atom Karıncalar
- Hökümet karılar
- Afet-i Devranlar -3 oy
- Haydarın Dümenleri- 1 oy
Eşim yaptırdı 10 dakika hızlı 20 dakika yavaş aniden Hızlan Hızlan diye bağırıyor eye öf Tiger le hızlanıyorum sonra yavaslatiyor. Kardiyo yapıyormuş125 km de 1900 kusur kalori gordum ben. Seninki biraz yuksek ama takilma oyle rakamlara. Kiloya ve performansa (hiz/interval) gore degisiyor biliyorsun. Egzersizine 1-2 dk lik hizli bolumler ekle
Emegine saglik kaptanim
Saglik ve huzurla nice mutlu yillara insallah
Ooo bir bisikletli daha
ha cok iyi
Ne sirketi/evragi kuzum?
Uzulme canisi. Ilk hafta sana da onlara da zor gelir ama sonrasi guzel olur. @Miu nun mesajinda temas ettigi tum noktalara katiliyorum. Onlar icin daha iyi olacak.
Rabbim saglik&afiyet versin canim. Cok zor bir durum. Dugunu bekleyecegiz demissin ama Allah korusun metastaz varsa erken teshis onemli. Doktoru ne onerdi?
Zikkimi icmesen arabanin aylik taksitinin yarisi hazir olurdu
Kaptanim
Kilo bildirimi
Gecen cuma:53.5
Guncel:53.6
Hedef/koruma kilosu:54
Ya biz niyeHepsi de çok güzel bi de bu kilo artışıyla kendimde hak görmüyorum yorum yapmayı kuzu bana hepsi uyar hepsi güzel çok iyi düşğnmüşsün