Floweroflife
Daimi Üye
Bizim dacia duster var, biz de Nissan juke istiyorduk, dacia kampanya yapınca bınu aldık ama çöm memnunuz.. tavsiye ederimaraba bulamıyorumnissan juke istiyorum
asla param yetmiyor
Bizim dacia duster var, biz de Nissan juke istiyorduk, dacia kampanya yapınca bınu aldık ama çöm memnunuz.. tavsiye ederimaraba bulamıyorumnissan juke istiyorum
asla param yetmiyor
Ama onun otomatiği yok ...Bizim dacia duster var, biz de Nissan juke istiyorduk, dacia kampanya yapınca bınu aldık ama çöm memnunuz.. tavsiye ederim
Iç bacak çemberi hangisi ben de bir çember var ama kollar için kullaniyorumtirbiyisizlirrrr
spora başlıyorum ben bugün
öğle arası da gidip iç bacak için pilates çemberi alacağım
görürsünüz
bir gn gelecek ve diyeceğim ki: DALGA GEÇTİĞİNİZ DOMBİLİ MİU YA DÖNÜN DE BAKIN ŞİMDİ
Pilates çemberi işte..Iç bacak çemberi hangisi ben de bir çember var ama kollar için kullaniyorum
Ya ne bileyim bakıyorum özet diye ama uzattılar çok. Demek ki eski bölüm
Abooo açlıktan ne hallerdesinn acebaaMenünü verem kaptanşcem
Sabah 11.30
Soğanlı yumurta
Peynir zeytin
Yeşillik
1 bardak süt
Akşam 19.30
Salata yoğurt
Su 3 lt
Spor 1 saat yürüyüş
Kızımın Doğum günü idi akşam böyle geçti
@hippotalamus
Bişi yememişsin ki.. neyse bugün de böyle olsun madem.. neticede cıs cos yok..Menünü verem kaptanşcem
Sabah 11.30
Soğanlı yumurta
Peynir zeytin
Yeşillik
1 bardak süt
Akşam 19.30
Salata yoğurt
Su 3 lt
Spor 1 saat yürüyüş
Kızımın Doğum günü idi akşam böyle geçti
@hippotalamus
Afiyet olsun canım.Jetgillerde Leyl'in 17.09.2018 Tarihli Menüsü
Sabah 10:00
1 Yumurta Sabit
Bir kibrit kutusu peynirin yarısı
5 Zeytin
1 salatalık
1 domates
Marul
Maydanoz
1 Fincan Yeşil Çay
Öğle 14:00
! kase çorba ekmekli
Ara 17:00
Çeyrek havuç
Akşam 19:30
Bol Salata ve Balık
Su şimdiden 2 ltyi geçti
Spor Bölgesel çalıştım ve yürüyüş yaptım 45 dk
Alkol çok kilo yapan bisey bizzat test ettim onayladım tatilde vücudun dengesini de bozuyorYok valla hayat kadar gerçek. Az daha böyle devam etsin ilaçları bırakacam miu. Su içsem yarıyor un direkt görsel haliyim. Cumartesi alkol vardı ondan mı acaba
Çöm mü memnun sunuzBizim dacia duster var, biz de Nissan juke istiyorduk, dacia kampanya yapınca bınu aldık ama çöm memnunuz.. tavsiye ederim
HeheyytttAfiyet olsun canım.
Sabah kahvaltın şahane. Yumurta ve peyniri artırabilirsin. Ekmek yemiyorsan 2-3 ceviz yiyebilirsin. Hem tok tutar hem wc ye yarar.
Öğleni geçtik. 2 karbon yanyana yemiyoruz. Ve mümkünse sabah tüketiyoruz.
Havuç çok mu ihtiyaçtı bilemiyorum belki boşluktan yedin ama havuçta şeker var. Salatalık, süt, elma gibi ara öğünler tercih edebilirsin. Hatta acıkmadıysan hiç yeme arada ki leptinin çalışsın.
Akşam fevkaladenin fevkinde.
Su güzel
Spor harika
Toparlamışsın öğlenki ekmeği
Bak oğlum gitşişkoluktan göremediysen tabiii
Ayyyy ciddenmiiAfiyet olsun canım.
Sabah kahvaltın şahane. Yumurta ve peyniri artırabilirsin. Ekmek yemiyorsan 2-3 ceviz yiyebilirsin. Hem tok tutar hem wc ye yarar.
Öğleni geçtik. 2 karbon yanyana yemiyoruz. Ve mümkünse sabah tüketiyoruz.
Havuç çok mu ihtiyaçtı bilemiyorum belki boşluktan yedin ama havuçta şeker var. Salatalık, süt, elma gibi ara öğünler tercih edebilirsin. Hatta acıkmadıysan hiç yeme arada ki leptinin çalışsın.
Akşam fevkaladenin fevkinde.
Su güzel
Spor harika
Toparlamışsın öğlenki ekmeği