Bi daha böyle bisey deme, biz sadece iyi gün dostu muyuz?Kızlar sizi üzüyorsam hakkınızı helal edin

Bi daha böyle bisey deme, biz sadece iyi gün dostu muyuz?Kızlar sizi üzüyorsam hakkınızı helal edin
Ehli keyfYazıyorum oylama yapalım :
•Sıkıysa koru
•Çekirdek kardeşliği
•Bıldırcın yuvası
•Ehli keyf
•yavru ceylanlar
(Aklınıza gelen varsa yazın pliisss)
@matematik61 @nehirnil111 @Kajupi @hepfit @Portakal Sulu Ordek @koza99 @D3S1R3
Ya da drink girlsYa biz niye
Biscolata kadınları değiliz
Dirik womans ya da drink kadınlarıYa da drink girls
Hiç kullandın mi?Kızlar Ankaraya gitmiştim yaaz başı ablam şeker hastası annem şeker hastası..
Sabah ilk açlık testlerini yspıyorlardı benimkinide ölçün dedim ölçtük gizli şeker oranında çıktı.
Ama ben dra gittim bişey yok şeker demişti.
şimdi ben bir ilaç buldum yarın dra gidip bir danışacağım kilo vermeye etkiliymiş.
şeker ilacı insülini düzenliyor.
infertilite de kullanıyor PKO lu hanımlarada veriliyor..
Glifor 850 ismi
Hayır kullanmadım ama kullanmayı düşünüyorum..Hiç kullandın mi?
Bu ilaç için karaciğer enzimleri ve böbrek değerlerine bakılmalı.
Ben pko için kullanmıştım.
@neslelf165 de pko için kullanıyor şeker hapi
Ay bu da yapıyor, zaten aynı içerikHayır kullanmadım ama kullanmayı düşünüyorum..
Daha önce glukofen kullanmıştım ama mide bulantısı ve ishale dayanamadım çünkü başımı bile kaldıramıyordum..
O zaman ehl-i keyf 2(fit, ördik)Ehli keyf
Ne de olsa keyfimizin kahyasiyizistediğimizi yer dengeleriz
Keyif bizim
deneyeyim bir o zaman oğlum yoktu keyfimce yatıyordum şimdi belki pek etkilemez bide malum gebelikten sonra hormonlarda değişti..Ay bu da yapıyor, zaten aynı içerik
Bi de afedersin aşırı gaz yapıyor bende
Sıkıysa koru muhteşem bence süper derim ama tabi bana ne dimi amaO zaman ehli keyf 1
Bıldırcın yuvası 1
Yavru ceylanlar 1
Sıkıysa koru
Koru korunaa diyetYaw herkes cilveli jetgilli birşeyler demiş hadi fikir verin bi de isim bulalım
Miu sıkıysa koru demişti
Eflal du bakiim be demişti heh buldum keyif ehli
Ben çekirdek partisi dedim
Hadi
Bişeyler bulalım
Kozacm ek terch yapckmsn. Bursa uludağ tıpta 1 kişilk kontenjan vardı yanlş bakmadysamAnlaştık
Öyle deme işte çok fena oluyodum bendeneyeyim bir o zaman oğlum yoktu keyfimce yatıyordum şimdi belki pek etkilemez bide malum gebelikten sonra hormonlarda değişti..
Gazı açık havada hallederizde evde sıkıntı
Yok yeaaa bir bizmi pırt yapıyoz sanki herkes yapıyor yapmayan yok kiÖyle deme işte çok fena oluyodum ben