Aynen kuzu bugun evde okulda yemek isi sikintiydi kotu oldu ama yarin hem bps gunum yemeklerimi yapcam hem de spora baslicam artik inşallahOy
Napak?
Accık kilo ver Berna
Okul açıldı, misafirler gitti sayılır, eski düzenine dönersen haftada 800 veriyorsun sen kolayca
Hadi bakalım
Anladım canım, o zaman vişne suyu yerine birşey koy ama senin aç kalmaman önemli şu anda, az da olsa birşeyler yeAslında migren menüsü bu. Baş ağrım var. Akşam menüsünde vişne suyunu kaldırdım.
AbovvvvvSelammmmm canlarrrrr fit hatunlarrrrimmmm Nefs sizi çok özledi kiii
neden hazır değil mi?Yemek yiyemedim dahaa affedinnnnn![]()
Aynen kuzu bugun evde okulda yemek isi sikintiydi kotu oldu ama yarin hem bps gunum yemeklerimi yapcam hem de spora baslicam artik inşallah
İşte bıAynen kuzu bugun evde okulda yemek isi sikintiydi kotu oldu ama yarin hem bps gunum yemeklerimi yapcam hem de spora baslicam artik inşallah
aAyyyyy çok heyecanlandimmm herkess burda
Ay nasıl sevindim
Geldimmmmm hobitimmmm
Anammmm bildirimi gorunce yerimde zipladim valla ayyyyyyy cok sevindimmmmm hosgeldinnnnnnBernaggggggggg napiyonnnn yavrummmmm
yeni düştüm
Yürüyüşe çıktık oğlum arkadaşını buldu onunla oynarken ben saati farketmemişim neyseki hazır namazı kılayım yerim kocaman bir tabak salata yaptım. Nar ekşisi serbestmi canım yaneden hazır değil mi?