Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Elalis

ANAJET
Tepki
50.197
Sağol canımm Eflalim :kalp:

İnşallah canım :)

Tecrübeli sayılmam canım ama takılabilirsin sorun değil biraz naif olabilirim ama hepsi benim için biliyorum :eek:pucuk:

Yaaaaa :kalp:
kuzum nolur kusuruma bakma valla ben seni eskilerden diye biliyorum.hani kuralları biliyosun da bilmezden geliyosun diye düşündüm.hakkını helal et.hepimiz için burdayız ve elele başaracağız.

D3S1R3

Ehl-i Keyf / Fate loves the fearless ^^
Tepki
5.843
Tamam ozaman ben de sasirdim peki bu göstergeye bugün 1300 kalori yakmış görünüyor mümkün mü abartılı mi 40 km de

125 km de 1900 kusur kalori gordum ben. Seninki biraz yuksek ama takilma oyle rakamlara. Kiloya ve performansa (hiz/interval) gore degisiyor biliyorsun. Egzersizine 1-2 dk lik hizli bolumler ekle:artist:

:kaalp:1.GRUP :kaalp:
KAPTAN : @Elalis

@Elalis
@Bonus
@leylmira
@Zumrud_u anKa
@saydin78
@Whiteblacklife

:kaalp:2.GRUP:kaalp:
KAPTAN : @hippotalamus

@hippotalamus
@Gulbe seker
@neslelf165
@pempikzx
@furkanlipek45
@Miu

:kaalp:3.GRUP:kaalp:
KAPTAN : @MaliPina

@MaliPina
@hububatkraliçesi
@Çakıl80
@Mimu88
@masumm
@eflalim

:tatlim:KORUMA GRUBU :tatlim:
KAPTAN : @Floweroflife

@Floweroflife
@begüm75
@nehirnil111
@Kajupi
@D3S1R3
@hepfit
@Portakal Sulu Ordek
@matematik61

İsmi eksik gedik olanı ekleriz , aman aus beni unutmuş diye alınmayın heeee ... sizi değil , sizi yazmayı unutmuşumdur .:kalp:

Şimdilik listeler bu . İtirazlar için süre 24 saniye :kriz::heyecan::heyecan::heyecan::heyecan::heyecan:

Hadi gazanız mübarek , tartınız şen ola .

Dipçik gibi kaptanlarınız var :dislek:

Emegine saglik kaptanim:kalp:

Kafam bir milyon Japon Pazar’ı gibi okuduklarımı da anlamıyorum zati

Yarın kızımın Doğum günü ben tabi ki yemeyeceğim :vurunbeni:
Saglik ve huzurla nice mutlu yillara insallah:kaalp:

Beni kim kaptan yaptı uleeyyn :bayik: yatıp uyurdum şimdi ben. Bodrumlarda bisiklet aratıyonuz bana :aglak:

Ooo bir bisikletli daha-kop
Cıs cos yemeden önce bi düşünün bunu gerçekten yemek istiyor muyum?

Cevabınız evet ise, en son yaptığınız kaçamaktan sonra kendinizi nasıl hissettiğinizi hatırlayın. Değer mi?

Cevabınız hala evetse

Zıkkım yiyin ben napayım :bayik:

hahahahahahaha cok iyi:krizz::haha::kopkop:

Sabahın nuruyla uyandım hemencecik kahvaltı hazırladım eşi ise gönderdim yatakları topladım kahvaltı sofrasını topladım bı kaç evrak işi vardı şirketle ilgili onları hallettim çocukları giydirdim kosturak kosturak bankaya bankada ki işi hallettim oradan kostur okula oğluşu okula bıraktım koatur koatur market yaptım sonra dağ bayır tırmanarak eve geldim kızı uyuttum aha şimdi bir bardak su içmeye size selam vermeye geldim kalkıp yemek hazırlayacağım ev dağınık onu toplayıp makina çamaşır atacağım çamaşırları toplayacağım bulaşık makinasinj boşaltacagim sonra kostur koatur okula gidip oğlumu alacağım sonra gelip yemek Faslı yapacağım sonra onları toplayıp inşallah amin oturacağım biraz sonra 4 makina ütü var onu yapacağım olmezsem inşallah işte öyle kaptanim

Ne sirketi/evragi kuzum?

Ay inanmıyorum ben salya sümük ağlıyorum sınıflarını ayırdım diye

Ay inanmıyorum ya otobüste herkes baba bakıyor şuan da

Görende birşey oldu sanacak
Ama umrumda değil

Çok üzgünüm çok :(

Onlar için sağlıklı olacak ama ben niye üzüldüm ya bukadar

Uzulme canisi. Ilk hafta sana da onlara da zor gelir ama sonrasi guzel olur. @Miu nun mesajinda temas ettigi tum noktalara katiliyorum. Onlar icin daha iyi olacak. :kaalp:

Kızlar sabahtan beri içim içimi yiyordu

Çok kötü bir haber aldım ama bu da geçecek neleri göğüs gerdik biz neleri atlattık bunu da atlatacağız

Güzel annemin gözündeki tümör yinelemiş 1.5 yıl önce ameliyat olmuştu.. tekrar bir ameliyat olacak ve göz alınacakmış güzel ela gözlüm benim çok üzülecek daha ona söylemedik

Rabbim saglik&afiyet versin canim. Cok zor bir durum. Dugunu bekleyecegiz demissin ama Allah korusun metastaz varsa erken teshis onemli. Doktoru ne onerdi?

araba bulamıyorum :aglama::aglama::aglama::aglama::aglama::aglama::aglama::aglama::aglama::aglama::aglama:nissan juke istiyorum:aglama::aglama::aglama:asla param yetmiyor:aglama::aglama::aglama::aglama:

Zikkimi icmesen arabanin aylik taksitinin yarisi hazir olurdu:capkinbito:

Tüh yaw neler neler kaçırmışım
Ben de yazayım
Aylarca emek verip hedefine ulaşmış azimli ve kararlı bacılarım, koruma gurubuna hoşgeldiniz, hep beraber Emeklerimizi heba etmeyecek ve fit olacağız.
Kilo bildirimi ve menülerde beni etiketleyiniz.
Menü bildirimi zorunlu olmamakla beraber diz kendiniz isterseniz bildirim yapın.. bence loruma menüleri kilo verecek arkadaşlara yardımcı olacak.
Gazamız mübarek olsun, bana hedef kilonuzu bildirin lütfen
Ben başlayayım
Flo:52.5
Kaptanim:danscıkiz:
Kilo bildirimi
Gecen cuma:53.5
Guncel:53.6
Hedef/koruma kilosu:54

koza99

Ehl-i Keyf
Tepki
1.050

Floweroflife

Daimi Üye
Tepki
24.613
:kaalp:1.GRUP :kaalp:
KAPTAN : @Elalis

@Elalis
@Bonus
@leylmira
@Zumrud_u anKa
@saydin78
@Whiteblacklife

:kaalp:2.GRUP:kaalp:
KAPTAN : @hippotalamus

@hippotalamus
@Gulbe seker
@neslelf165
@pempikzx
@furkanlipek45
@Miu

:kaalp:3.GRUP:kaalp:
KAPTAN : @MaliPina

@MaliPina
@hububatkraliçesi
@Çakıl80
@Mimu88
@masumm
@eflalim

:tatlim:KORUMA GRUBU :tatlim:
KAPTAN : @Floweroflife

@Floweroflife
@begüm75
@nehirnil111
@Kajupi
@D3S1R3
@hepfit
@Portakal Sulu Ordek
@matematik61

İsmi eksik gedik olanı ekleriz , aman aus beni unutmuş diye alınmayın heeee ... sizi değil , sizi yazmayı unutmuşumdur .:kalp:

Şimdilik listeler bu . İtirazlar için süre 24 saniye :kriz::heyecan::heyecan::heyecan::heyecan::heyecan:

Hadi gazanız mübarek , tartınız şen ola .

Dipçik gibi kaptanlarınız var :dislek:

Ausum bana bu sorumluluğu verdiğin için teşekkür ederim, layıkıyla yapmaya çalışacağım, yapamadığıö zamanda da Emin’im koruma premseslerinden devralacak olan biri olur, listedeki birçok kişi aylardır güzelce koruyabiliyor zaten
:selam:

23Zeyno

Ehl-i keyif
Tepki
7.580
Sizin kaptanınız flavır kuzu onda vardır bişeyler:asikk::asikk:
Vardır vardır :eskrim:
@Portakal Sulu Ordek
@Kajupi @begüm75 @nehirnil111 @matematik61 @hepfit @D3S1R3 @koza99
Çanlarım bana korumada kalmak istediğiniz kiloyu ce güncel kilonuzu yazar mısın?
Örnek:
@Floweroflife
Koruma kilosu:52.5
Güncel kilo:52.7
Ahh kuzu doğru söylüyorsun ama ben 51.5 bile gördüm acaba korumaya hangi kiloda geçmiştim :kriz:
Ben bir süre katılamayacağım canım :kanka::kanka:

Ne oldu Kozam :selam:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar