125 km de 1900 kusur kalori gordum ben. Seninki biraz yuksek ama takilma oyle rakamlara. Kiloya ve performansa (hiz/interval) gore degisiyor biliyorsun. Egzersizine 1-2 dk lik hizli bolumler ekle
Emegine saglik kaptanim
Saglik ve huzurla nice mutlu yillara insallah
Ooo bir bisikletli daha
ha cok iyi
Ne sirketi/evragi kuzum?
Uzulme canisi. Ilk hafta sana da onlara da zor gelir ama sonrasi guzel olur. @Miu nun mesajinda temas ettigi tum noktalara katiliyorum. Onlar icin daha iyi olacak.
Rabbim saglik&afiyet versin canim. Cok zor bir durum. Dugunu bekleyecegiz demissin ama Allah korusun metastaz varsa erken teshis onemli. Doktoru ne onerdi?
Zikkimi icmesen arabanin aylik taksitinin yarisi hazir olurdu
Kaptanim
Kilo bildirimi
Gecen cuma:53.5
Guncel:53.6
Hedef/koruma kilosu:54
yaa cumadan pazatesiye o ne güzel eksi öyle banuuu
özgeeee
kuzu yemeklerin tuzunu minimuma indir.bak ben de hep ödemle boğuşuyodum önceden.tuzu fazla kullanıyomuşum meğer .bana normal geliyodu ama kızlar çok fazla dedi.tuzu azaltınca tartı hiç takılmadı.tuzu azalt kuzu hadi görim seni cumaya salla ortalığı
sabit kraliçem benim cumaya çok güzel eksi gelcek hissediyorum oğmmmmm oğmmm
üzülme mimuu asma yüzünüü cuma mis gibi eksi gelir ödem var belli ki gider gider korkma
az tuz bol su
biliyom kız çaktırmaYeni önemli kilolar cnm
Birde sporun etkileri
Canım oturmuş bir kilon vardır, mesele 51.5 de gördün ama genelde 52’lerdesinVardır vardır
Ahh kuzu doğru söylüyorsun ama ben 51.5 bile gördüm acaba korumaya hangi kiloda geçmiştim
Ne oldu Kozam
Tabi yaparim canim@Zumrud_u anKa canım kilo boy hedef geçmişi yapar mısın tatlişkom
Morticim kız gorusemiyoz nasılsın kız alistimi ne yaptıTabi yaparim canim
1.68 boy
Suan kilom 78
Hedef 70
Evet sorumluluk sahibi hamişOyy kilo bildirmişş
Ne oylaması buBenim oyum da afet-i devranlara
Oylamada son durumçakıl ve özgenin oyu kaldı
- Atom Karıncalar
- Hökümet karılar
- Afet-i Devranlar -3
- Haydarın Dümenleri- 1
Aynen canım kilo aralığın 51.5 - 52.5 olsun 52.5’i geçtiğin zaman hemen bir iki gün dikkat et
Sormaya su saate kadar okuldaydim aglaya aglaya gotrdum okulda iyiydi eve mutlu girdik sukur inS yarin aglamaz bi sure okulda beklicem cocukla zor oluyo ama yapcak bisi yokMorticim kız gorusemiyoz nasılsın kız alistimi ne yaptı
Profile nasi yqziyoduk@Zumrud_u anKa canım kilo boy hedef geçmişi yapar mısın tatlişkom
kaptan demeyin hala olayın şokundayımKaptaanım gelmiş
Bu sabah:66.9
Koruma Kilosu: 65 - 65.5
Mali ve kedicikleriMalipina ve yavruları ha yavrularım benim
Ayy kuzum yaa alışır inşallah canımSormaya su saate kadar okuldaydim aglaya aglaya gotrdum okulda iyiydi eve mutlu girdik sukur inS yarin aglamaz bi sure okulda beklicem cocukla zor oluyo ama yapcak bisi yok
deme kız bizi de alıp götürürler vallaMali ve kedicikleri
Maşallah hocam