Floweroflife
Daimi Üye
Geçmiş olsun canımHastaligim iyice ilerledi serum alıyorum kızlar dua edin.
Geçmiş olsun canımHastaligim iyice ilerledi serum alıyorum kızlar dua edin.
kuzum nolur kusuruma bakma valla ben seni eskilerden diye biliyorum.hani kuralları biliyosun da bilmezden geliyosun diye düşündüm.hakkını helal et.hepimiz için burdayız ve elele başaracağız.Sağol canımm Eflalim
İnşallah canım
Tecrübeli sayılmam canım ama takılabilirsin sorun değil biraz naif olabilirim ama hepsi benim için biliyorumpucuk:
Yaaaaa
Tamam ozaman ben de sasirdim peki bu göstergeye bugün 1300 kalori yakmış görünüyor mümkün mü abartılı mi 40 km de
1.GRUP
KAPTAN : @Elalis
@Elalis
@Bonus
@leylmira
@Zumrud_u anKa
@saydin78
@Whiteblacklife
2.GRUP
KAPTAN : @hippotalamus
@hippotalamus
@Gulbe seker
@neslelf165
@pempikzx
@furkanlipek45
@Miu
3.GRUP
KAPTAN : @MaliPina
@MaliPina
@hububatkraliçesi
@Çakıl80
@Mimu88
@masumm
@eflalim
KORUMA GRUBU
KAPTAN : @Floweroflife
@Floweroflife
@begüm75
@nehirnil111
@Kajupi
@D3S1R3
@hepfit
@Portakal Sulu Ordek
@matematik61
İsmi eksik gedik olanı ekleriz , aman aus beni unutmuş diye alınmayın heeee ... sizi değil , sizi yazmayı unutmuşumdur .
Şimdilik listeler bu . İtirazlar için süre 24 saniye
Hadi gazanız mübarek , tartınız şen ola .
Dipçik gibi kaptanlarınız var
Saglik ve huzurla nice mutlu yillara insallahKafam bir milyon Japon Pazar’ı gibi okuduklarımı da anlamıyorum zati
Yarın kızımın Doğum günü ben tabi ki yemeyeceğim
Beni kim kaptan yaptı uleeyynyatıp uyurdum şimdi ben. Bodrumlarda bisiklet aratıyonuz bana
Cıs cos yemeden önce bi düşünün bunu gerçekten yemek istiyor muyum?
Cevabınız evet ise, en son yaptığınız kaçamaktan sonra kendinizi nasıl hissettiğinizi hatırlayın. Değer mi?
Cevabınız hala evetse
Zıkkım yiyin ben napayım
Sabahın nuruyla uyandım hemencecik kahvaltı hazırladım eşi ise gönderdim yatakları topladım kahvaltı sofrasını topladım bı kaç evrak işi vardı şirketle ilgili onları hallettim çocukları giydirdim kosturak kosturak bankaya bankada ki işi hallettim oradan kostur okula oğluşu okula bıraktım koatur koatur market yaptım sonra dağ bayır tırmanarak eve geldim kızı uyuttum aha şimdi bir bardak su içmeye size selam vermeye geldim kalkıp yemek hazırlayacağım ev dağınık onu toplayıp makina çamaşır atacağım çamaşırları toplayacağım bulaşık makinasinj boşaltacagim sonra kostur koatur okula gidip oğlumu alacağım sonra gelip yemek Faslı yapacağım sonra onları toplayıp inşallah amin oturacağım biraz sonra 4 makina ütü var onu yapacağım olmezsem inşallah işte öyle kaptanim
Ay inanmıyorum ben salya sümük ağlıyorum sınıflarını ayırdım diye
Ay inanmıyorum ya otobüste herkes baba bakıyor şuan da
Görende birşey oldu sanacak
Ama umrumda değil
Çok üzgünüm çok![]()
Onlar için sağlıklı olacak ama ben niye üzüldüm ya bukadar
Kızlar sabahtan beri içim içimi yiyordu
Çok kötü bir haber aldım ama bu da geçecek neleri göğüs gerdik biz neleri atlattık bunu da atlatacağız
Güzel annemin gözündeki tümör yinelemiş 1.5 yıl önce ameliyat olmuştu.. tekrar bir ameliyat olacak ve göz alınacakmış güzel ela gözlüm benim çok üzülecek daha ona söylemedik
araba bulamıyorumnissan juke istiyorum
asla param yetmiyor
KaptanimTüh yaw neler neler kaçırmışım
Ben de yazayım
Aylarca emek verip hedefine ulaşmış azimli ve kararlı bacılarım, koruma gurubuna hoşgeldiniz, hep beraber Emeklerimizi heba etmeyecek ve fit olacağız.
Kilo bildirimi ve menülerde beni etiketleyiniz.
Menü bildirimi zorunlu olmamakla beraber diz kendiniz isterseniz bildirim yapın.. bence loruma menüleri kilo verecek arkadaşlara yardımcı olacak.
Gazamız mübarek olsun, bana hedef kilonuzu bildirin lütfen
Ben başlayayım
Flo:52.5
6Sonra onlar bize kiyiyo
Saka bi yana carpim tablosu bilmiyolar mesela 5ler
tespit etmem lazim ki bastan onlem alayim
Yaaa deliarada ben de kasabı kandırıyom öylegece nasıl şeettim ama seni diyom ,ne zaman oldu ben niye hatırlamıyom diyo
Matematigin kuvvetli kaptanimevet kimbilir ne kadar daha birikimim olurdu
Kaptaanım gelmiş@Portakal Sulu Ordek
@Kajupi @begüm75 @nehirnil111 @matematik61 @hepfit @D3S1R3 @koza99
Çanlarım bana korumada kalmak istediğiniz kiloyu ce güncel kilonuzu yazar mısın?
Örnek:
@Floweroflife
Koruma kilosu:52.5
Güncel kilo:52.7
afeti devranlar diyorum bendeBenim oyum da afet-i devranlara
Oylamada son durumçakıl ve özgenin oyu kaldı
- Atom Karıncalar
- Hökümet karılar
- Afet-i Devranlar -3
- Haydarın Dümenleri- 1
Ben bir süre katılamayacağım canım@koza99 @MaliPina @hububatkraliçesi @Mimu88 sporda benimle misiniz cumadan itibaren yaptınız mı
Başka spor grubuna girmek isteyenleri alalım
Ausum bana bu sorumluluğu verdiğin için teşekkür ederim, layıkıyla yapmaya çalışacağım, yapamadığıö zamanda da Emin’im koruma premseslerinden devralacak olan biri olur, listedeki birçok kişi aylardır güzelce koruyabiliyor zaten1.GRUP
KAPTAN : @Elalis
@Elalis
@Bonus
@leylmira
@Zumrud_u anKa
@saydin78
@Whiteblacklife
2.GRUP
KAPTAN : @hippotalamus
@hippotalamus
@Gulbe seker
@neslelf165
@pempikzx
@furkanlipek45
@Miu
3.GRUP
KAPTAN : @MaliPina
@MaliPina
@hububatkraliçesi
@Çakıl80
@Mimu88
@masumm
@eflalim
KORUMA GRUBU
KAPTAN : @Floweroflife
@Floweroflife
@begüm75
@nehirnil111
@Kajupi
@D3S1R3
@hepfit
@Portakal Sulu Ordek
@matematik61
İsmi eksik gedik olanı ekleriz , aman aus beni unutmuş diye alınmayın heeee ... sizi değil , sizi yazmayı unutmuşumdur .
Şimdilik listeler bu . İtirazlar için süre 24 saniye
Hadi gazanız mübarek , tartınız şen ola .
Dipçik gibi kaptanlarınız var
arada ben de kasabı kandırıyom öylegece nasıl şeettim ama seni diyom ,ne zaman oldu ben niye hatırlamıyom diyo
Bak yaaa bak yaaaakoruma grubunun kaptanı fılavır,allah yardımcınız olsun
Vardır vardırSizin kaptanınız flavır kuzu onda vardır bişeyler
Ahh kuzu doğru söylüyorsun ama ben 51.5 bile gördüm acaba korumaya hangi kiloda geçmiştim@Portakal Sulu Ordek
@Kajupi @begüm75 @nehirnil111 @matematik61 @hepfit @D3S1R3 @koza99
Çanlarım bana korumada kalmak istediğiniz kiloyu ce güncel kilonuzu yazar mısın?
Örnek:
@Floweroflife
Koruma kilosu:52.5
Güncel kilo:52.7
Ben bir süre katılamayacağım canım