Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OP
Miu

Miu

I'm a nice girl. JUST dont push the bitch button!
Tepki
54.300
Kızlar sabahtan beri içim içimi yiyordu

Çok kötü bir haber aldım ama bu da geçecek neleri göğüs gerdik biz neleri atlattık bunu da atlatacağız

Güzel annemin gözündeki tümör yinelemiş 1.5 yıl önce ameliyat olmuştu.. tekrar bir ameliyat olacak ve göz alınacakmış güzel ela gözlüm benim çok üzülecek daha ona söylemedik

Oyyy neslihancım.. Geçmiş olsun kuzucum.. Allah şifa versin, beterinden korusun kuzum..
Sabrını da verir Allah siz yanında olun da .. atlatacaktır inşallah anneciğin..

hiçkimse

Daimi Üye
Tepki
43.879

Çok kötü bir haber aldım ama bu da geçecek neleri göğüs gerdik biz neleri atlattık bunu da atlatacağız

Güzel annemin gözündeki tümör yinelemiş 1.5 yıl önce ameliyat olmuştu.. tekrar bir ameliyat olacak ve göz alınacakmış güzel ela gözlüm benim çok üzülecek daha ona söylemedik
Cnm geçmiş olsun.. çok üzüldüm :(

Ausencia

_Alcatraz Kaçkını_
Tepki
45.834

Neslihan çook geçmiş olsun ...
Rabbim başınızdan eksik etmesin anneni , geri kalan tüm dertlerin dermanı Allahtan .

geçen gece ben ona yazdım whatsapp dan

tam KFC siparişi vermek üzereymiş :skandal::skandal::skandal::skandal:

zar zor vazgeçirdim ama belki de verdi.. sipariş yani:skandal::skandal::skandal:bana dürüm söylicem tamam dedi ama :skandal::skandal::skandal::skandal:

hunharca yiyor:521:

tezini yapıyor yediğine içtiğine dikkat edemezmiş.:duymuyorum:

benden duymuş olma da.. hiç de sevmem gıybet neyin..

o şekil işte:neee:

Sonra poz verir ...

Bir tez hatırası ... artı 15 kilo :ates:

:kriz::kriz::kriz::kriz::kriz::kriz::kriz::kriz:

ben yaptım :165:neden yaptım niye yaptım bir sor????

BİLMİYORUM :islik:

Bi cevher görmüşsündür illa ki:bengeldim:

23Zeyno

Ehl-i keyif
Tepki
7.580
@nehirnil111 im ballı minnakım:tatlim: , her şey güzel geçti şükür ve aynen döndümm sahalara ... döndüm de senin kiloyu göremedim sanki :bayik:

@neslelf165 eksin süpeeer

@eflalim sabitini yediğimmmm kadın :papatya:

İyi bir el atacağım @igdedali hanıma ya da @Miu ya vekalet vereyimm o ellesin yani el atsın :heyecan::heyecan::heyecan::heyecan:

@igdedali cuma kilonu masamda göreceğimmmmm ve deerhal gruplara hatta istersen 4.grup kaptanlığınaaaaaaa :gelburaya::gelburaya:
İyi geçmesine sevindim güzel anne :ninni:Protesto ediyorum kendimi tartılmıyorum biraz normale döneyim söz tartılacağım korkuyorum :sopa:

OP
Miu

Miu

I'm a nice girl. JUST dont push the bitch button!
Tepki
54.300
Gelecek ..
Öyle dedi bana
Bugün ufaklık 1 e başladı okul nöbetindeymiş .

Bonus gelecek ya , beraber zayıfflayacağız di mi @Bonus
:neee:engelle onun numarasını
sen onla mı yazışıp duruyorsun?
online durumunu sürekli kontrol edeceğim
:oklava:

Elalis

ANAJET
Tepki
50.197

nesli ne diyosun.rabbim acil şifalar versin.en az hasarla atlatsın inşallah.allah yardımcınız olsun :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar