Ben var güvenmek miuSpor yapacak miu
Akşamı 17:00 gibi süt meyve ile geçirecek miu
Öğlen karbonsuz sebze et salata yiyecek miu
Baktı gitmedi son gün detoks yapacak miu

Ben var güvenmek miuSpor yapacak miu
Akşamı 17:00 gibi süt meyve ile geçirecek miu
Öğlen karbonsuz sebze et salata yiyecek miu
Baktı gitmedi son gün detoks yapacak miu
İşte benim cilveli hatunlarım böyle sorumluluk sahibiDoğururken nete mi girdin
Hadi ordanBenim ahali eyi okuyun aynı kurallar size de geçerli
Allah bir sancıda kurtarsın canım@hippotalamus kaptanim baya yoğunum kızı doğururken sadece arada bakabiliyom sonrada geçmiş yapamasamda etiketlere bakayım önemli bişey olursa etiketlersin
6 gün uzun bir süre kan tahlili yaptırdın miBuldum bulmaz olaydım yahu 6 gün geciktim neden adet olmadım
Beni biliyorsun kuzu boy 1.71@Gulbe seker @Miu @furkanlipek45 @pempikzx @neslelf165
Kızlar bana boy kilo ve hedef kilonuzu yazsanız.. bilim ben
Seni biliyorum cnm benimBeni biliyorsun kuzu boy 1.71
Hedef önce 99
Sonra 80 diyelim
Doğururken bile buraya gelecek kadar vefalı olmak lazım bu hayatta@hippotalamus kaptanim baya yoğunum kızı doğururken sadece arada bakabiliyom sonrada geçmiş yapamasamda etiketlere bakayım önemli bişey olursa etiketlersin
Yok kuzum idrar yaptım evde6 gün uzun bir süre kan tahlili yaptırdın mi
@Gulbe seker @Miu @furkanlipek45 @pempikzx @neslelf165
Cnm pko hakkında pek bir bilgim yok ama galiba kilo vermeyi engelliyor..Canım benim boy en son 170 171 falandı çekmediysem
Kilom şu an 81.1 cuma 81.6 idi
Bu cuma hedefim 79.8
Genel olabilecek hedefim 72 diyelim aslında 74 ama zorlayacağım cilveli 72 iyidir diye düşündüm sence çünkü ben tedavilerden önce en son 73 gördüm o da 9 sene olacak sanırım 61 kilo ile de evlendim 13346789532 yil oldu..( 2005 'de evlendim cnm)
Tersten yazdım biraz kendimi bünyemi anlattım
He birde pko luyum
Wc sorunum zaten var
Geç uyuyorum covuk uyumuyor
Ve çalışıyorum erken kalkıyorum
14 gün sonra kardeşimin düğününe kadar spor zor ama koşturmam katyalığım var :nk:
Ayrıca iyi ki varsınız
Ve ben çok heyecanlıyım sahalara döndüğümüz icin
Neden ki kaptanımKız sen deme kaptanım diye bana bi gülme geliyo
Bide kullanıcı adının altına cilveli kahve yazar mısınCanım benim boy en son 170 171 falandı çekmediysem
Kilom şu an 81.1 cuma 81.6 idi
Bu cuma hedefim 79.8
Genel olabilecek hedefim 72 diyelim aslında 74 ama zorlayacağım cilveli 72 iyidir diye düşündüm sence çünkü ben tedavilerden önce en son 73 gördüm o da 9 sene olacak sanırım 61 kilo ile de evlendim 13346789532 yil oldu..( 2005 'de evlendim cnm)
Tersten yazdım biraz kendimi bünyemi anlattım
He birde pko luyum
Wc sorunum zaten var
Geç uyuyorum covuk uyumuyor
Ve çalışıyorum erken kalkıyorum
14 gün sonra kardeşimin düğününe kadar spor zor ama koşturmam katyalığım var :nk:
Ayrıca iyi ki varsınız
Ve ben çok heyecanlıyım sahalara döndüğümüz icin
Sabahın nuruyla uyandım hemencecik kahvaltı hazırladım eşi ise gönderdim yatakları topladım kahvaltı sofrasını topladım bı kaç evrak işi vardı şirketle ilgili onları hallettim çocukları giydirdim kosturak kosturak bankaya bankada ki işi hallettim oradan kostur okula oğluşu okula bıraktım koatur koatur market yaptım sonra dağ bayır tırmanarak eve geldim kızı uyuttum aha şimdi bir bardak su içmeye size selam vermeye geldim kalkıp yemek hazırlayacağım ev dağınık onu toplayıp makina çamaşır atacağım çamaşırları toplayacağım bulaşık makinasinj boşaltacagim sonra kostur koatur okula gidip oğlumu alacağım sonra gelip yemek Faslı yapacağım sonra onları toplayıp inşallah amin oturacağım biraz sonra 4 makina ütü var onu yapacağım olmezsem inşallah işte öyle kaptanimVaaaayyyyyyyt allah cezanı vermesin vayyyt nerdesin
Allahım ellerim taş olucak ilk göz ağrıma vurdum
Bonuscan nerelerde
Boy:1.68@Gulbe seker @Miu @furkanlipek45 @pempikzx @neslelf165