57 ydim zannımca banuuu. Ödemim çok ama en ödemsiz 62 yimdir. E nerden baksan o da 5 kilo demek. Resmen ayda 3 kilo aldımOkula gidiyorum
Anacım beni bile heyecan bastı
İlk okulda bile böyle olmadım di ben
İşlerimi yapıp çıkayım diyede
Hiç giremedim
@igdedali
Hayris hoşgeldin canım
Yeni evin hayırlı olsun
Daaaaaa biz senle şeker orucu yaptığımızda sen kaçok kilo idin ?
Ama vücudu aç bırakmak alınan besini depolatıyormuş demişti diyetisyenŞöyle ki gece geç yattım sabah 6 da kalktım. Sonra 1 saat daha uyudum okuldan gelince. Ama sebebi bu değil. 3 öğün bana zor oluyor. 12-18 temiz iki öğün iyi oluyo
Kız aynıyız işte. Ben de az önce yedim bi de akşam 6 da bitti gitti. 57 olucaammmmm aaalllaaahhhYa ben iki ogun yiyiyorum az once bitti kahvaltim Aksam uzeri de yerim hooop finitooo
Lalalalalala gitsin kilolar, kaknem yaglar
Olucam olucam 55 olucamm
ohmmmm
TamamdırCilveli kahvelerimmm
Takımızın ilk kuralı geliyooooo
Kural 1: en geç 19.00da ağzımıza fermuar çekiyoruz.. çay kahve hariç
@Miu @Gulbe seker @pempikzx @neslelf165 @furkanlipek45
Eksi eksidir canım
Evde oturanlar nasıl kilo almıyo yaa her kanalda bi tarifyumurta var şeker var un var aallllaaahhhhhhh
saçmalama ela kendine gel
Gidecek inş bu halde ben bile kilo koruyorum millet hep kilo almışEksi eksidir canımben eminim ilaçlar işe yaradığı gibi patır patır gidicek kilolar ve listeleri sallıcaz
Aç kalmıyorum ki kuzum. Sabah kessen yiyemem zaten. Kahvaltımı çok güzel yapıyorum. Acıkmıyorum hiç. Bazen akşam yemeğini erken yemek için yiyorum. Yoksa açlıktan değil. Ara öğün çoookkk nadir yaparım. Şanslıyım ki meyve falan sevmem. Bi hurmaya takıldım işteAma vücudu aç bırakmak alınan besini depolatıyormuş demişti diyetisyen
Cnm sende biliyosun çip köfte karbon ama hafta sonu ve ölçülü ... bundan sonra daha erken ye bence akşamı canımDünkü menüm
Sabah 10.00
1 yeşil elma
4 ceviz
Saat 11.30
2 haşlama yumurta
Peynir
Zeytin
Domates
Ara 16.00 kahve sütlü
Akşam 19.30
Hiç bana uygun yemek yoktu misafirde
5-6 çiğ köfte
Yeşillik
Su 3 lt
Spor 2 saat yürüyüş
@hippotalamus @Ausencia_ @Miu
Senin bu kadar dikkat etmene çoktan 89u görmeliydin.. şükür kilo almadın.. ne zmn tahlil bi daha??Gidecek inş bu halde ben bile kilo koruyorum millet hep kilo almış
Cilveli hatun bayılırım
Olur olur neden olmasinKız aynıyız işte. Ben de az önce yedim bi de akşam 6 da bitti gitti. 57 olucaammmmm aaalllaaahhh