MaLii
Kasabın Karısı
Uyu sen bende sana ninni söyliyim

Uyu sen bende sana ninni söyliyim
Taam pış pış pış pışHadi gittim sen ninniye başla
Teşekkür ederim ipek böceğiiiimmmmmKolay gelsin canimmm özgem
Ne 125 km mi ne yaptın ne diyosun sen ben 52 km yaptımGunaydin, mutlu pazarlar
Ilk haftalar zor oluyor, sonra otomatige baglaniyor. Kolay gecer insallah.
Hayirli ugurlu olsun
Yap guzel bir kahve bir seyler oku. Sonra orta tempoda bir egzersiz, dus ve kahvalti
Masallah. Yeterince yorulmadin o zaman dunDuzenli egzersiz candir kuzum. Sana tavsiyem bisikletle yuruyusu alternatifli olarak yap. 2 haftada vucudunda gozle gorunur degisiklik olur, hic birakmazsin zaten.
Gelelim yarizmamiza. 125 km de biraktim ben. Yetisebilesin diye
Bugun piknik planimiz var arkadaslarla. Alisveris&hazirlik sonrasi cikacagim. Bol yurumeli kosturmali gecer gunum. Tekrar eglenceli pazarlar. Kendinizi mutlu edecek bir sey yapin bugun
Haketti degil mi bu seferVur kafasına tavayla
Canım ilahiyat önce önlisans okuyosn açıktan. Sonra dgs sınavına giriyorsn. Ondan sonra kazanırsan yine 2 yıl açıktan okuyabiliyorsun.Evet baktım da kajum ben ilahiyat düşünmüştüm ilahiyat var mi hic öyle bildiğin uzaktan eğitim sınavsız lisans olarak
Yok bebeemSende mi daktırsınnnn yoksam
Ders calisiomSen nerdesin yaa aşkolsun
Ne kilosu ? Kim? Ben aslında yoğuuuumKiyamami kaynanam diye okudum dedim ne zaman geldi bunun kaynanasi
Nerdesin ulaaa kilo da bildirmedin
@hepfit bir fit hatun gördü gözlerim
@Ausencia_ Allah hayırlı bir evlat eylesin. Daha nice güzel günlerini görün inşallah
@saydin78 daimi mortim sessizlik var sende hayırdır diyet mode on değil mi
@nehirnil111 benden şişkosun
@Miu öperim seni ulan
Nasiiiiillll kocan o gözlere demiyor muYeşil zeytinim miiiiiii daha önce kimse bana boyle iltift etmediydiiiidaha da kıskanmam nasılsa yeşil zeytiniyim derim
Çok pis takıldı ağzıma babam babaammmGünaydııın
Ara günaydın ama buuuuu
Wc için kalktım bi sigara içtim geri uyku
@hepfit löpetim gelmii akşamno sıkıntı tamam tamammmmmm
@Ausencia_ auuuus gruplar temam değil sen hazırlayacaktın adilaneeeebekliyoz
Teselliyi bi yudumluk drink te mi aradin
Etkisi gecince pisman olma
Haketti tabi ne demek senün bisikleti kullanmak. Alsın kndine başkasını kırıyo mu parçalıyo mu napıyosa yapsınHaketti degil mi bu sefer
Bu msjı okurken ninni söylüyor olmamHadi gittim sen ninniye başla
Farklı iltifatlar eder arada ama hic demediydi senin gibiiiiiiiiNasiiiiillll kocan o gözlere demiyor mu
Çok güzel gözlerin var maşallah