Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

D3S1R3

Ehl-i Keyf / Fate loves the fearless ^^
Tepki
5.843
Gunaydin, mutlu pazarlar:kaalp:

Belim ağrıdı sabah 6 da 1 saat daha surecegim sana 7 akşam 7 demiştik :selam:

:ponpon::ponpon:
Pazartesi okul açılıyor
Yeni dönem nasıl olacak bakalım
Yeni düzen kurmak biraz zaman alacak

Bu yıl öğlenci olacaklar
Bi taraftan iyi bi taraftan kötü

Ilk haftalar zor oluyor, sonra otomatige baglaniyor. Kolay gecer insallah.

:zipla::zipla::zipla: yeminle böyleyim şu an .
Beynimin içinde mehter çalıyor :165:

Çooook yorgunummmm büdüüüüüüüü

Çok güzel geçti şükür ....

Hadi ben dinleneyim , yarın okurum .

Herkesi öpüverdim :kalp::öpücük:
Hayirli ugurlu olsun:lili:

Günaydın canımlar :tatlim:
Mok var gibi erkenden zortluyorum eden herkes gibi uyuyamıyorum bende geç yattım ya uyusana sen nasıl bir özge çıktın :sopa:

Yap guzel bir kahve bir seyler oku. Sonra orta tempoda bir egzersiz, dus ve kahvalti:kanka:

@D3S1R3 gunaydin ne durumdasın kaç km oldu ben yeniden başladım sürmeye

Masallah. Yeterince yorulmadin o zaman dun:cufcuf: Duzenli egzersiz candir kuzum. Sana tavsiyem bisikletle yuruyusu alternatifli olarak yap. 2 haftada vucudunda gozle gorunur degisiklik olur, hic birakmazsin zaten.

Gelelim yarizmamiza. 125 km de biraktim ben. Yetisebilesin diye:teyzos:

Bugun piknik planimiz var arkadaslarla. Alisveris&hazirlik sonrasi cikacagim. Bol yurumeli kosturmali gecer gunum. Tekrar eglenceli pazarlar. Kendinizi mutlu edecek bir sey yapin bugun:kaalp:

masumm

güncel kilo:72.6
Tepki
12.949

Yap guzel bir kahve bir seyler oku. Sonra orta tempoda bir egzersiz, dus ve kahvalti:kanka:

Masallah. Yeterince yorulmadin o zaman dun:cufcuf: Duzenli egzersiz candir kuzum. Sana tavsiyem bisikletle yuruyusu alternatifli olarak yap. 2 haftada vucudunda gozle gorunur degisiklik olur, hic birakmazsin zaten.

Bugun piknik planimiz var arkadaslarla. Alisveris&hazirlik sonrasi cikacagim. Bol yurumeli kosturmali gecer gunum. Tekrar eglenceli pazarlar. Kendinizi mutlu edecek bir sey yapin bugun:kaalp:

Evet 5. Sınıfa geçti benimkiler
Ama işte farklı okul farklı sistem bakalım
Nasıl olacak

İpeekk

Ehli keyf :)
Tepki
13.482
Canım sana da yazim. İst ünv auzef 4 yıllık çocuk gelişimi açtı. 2.ünv kapsamnda sınavsz kayıt olunabiliyor. Son başvuru 5 ekim bi bak istersen.
81ilde de sınav merkezleri var.
Evet baktım da kajum ben ilahiyat düşünmüştüm ilahiyat var mi hic öyle bildiğin uzaktan eğitim sınavsız lisans olarak

Maşaaa

Daimi Üye
Tepki
15.490

Malesef kuzu program şu sabah kalktım az buraya baktım kitap okudum sonra kapya biber kızartma turşusu için biberleri ayıkladım kahvaltı yaptım sonrası geliyor kapya biber turşusu misafire pasta yemek hazırlığı misafir ağırlama akşam gittiler ardını temizleme duş ve özge pert

İpeekk

Ehli keyf :)
Tepki
13.482
Malesef kuzu program şu sabah kalktım az buraya baktım kitap okudum sonra kapya biber kızartma turşusu için biberleri ayıkladım kahvaltı yaptım sonrası geliyor kapya biber turşusu misafire pasta yemek hazırlığı misafir ağırlama akşam gittiler ardını temizleme duş ve özge pert
Kolay gelsin canimmm özgem:mavis::öp:

Çakıl80

Hıyarsan illaki bir gün senden cacık yapar!
Tepki
23.275
Eşim bisikletimi de bozacak :aglama: çok hızlı kullanıyor alet sesler çıkarıyor resmen kendime 4 odalı bir ev alıp onunla aletlerimizi ayiracagim hepsini bozuyor yaaa hayır spor clubune de üye olmuyor eve yakın var 30 dakikalık mesafede git oraya yok illa benimkileri kullanacak :aglama:

MaLii

Kasabın Karısı
Tepki
58.571
Eşim bisikletimi de bozacak :aglama: çok hızlı kullanıyor alet sesler çıkarıyor resmen kendime 4 odalı bir ev alıp onunla aletlerimizi ayiracagim hepsini bozuyor yaaa hayır spor clubune de üye olmuyor eve yakın var 30 dakikalık mesafede git oraya yok illa benimkileri kullanacak :aglama:
Vur kafasına tavayla:sopa:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar