Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Kimkiacaba

Daimi Üye
Tepki
15.405
sünnete gideydik iyiydi :bayik: düşünseniz ya 30 manyak ortada oynuyo :huri::huri::huri: aus şok :haha:
Kahkaha attim:kopkop:
Berna tamam misafir seviyorsun ama ben olsam şimdiye kadar eşime yeteeeerrrr diye resti çekmiştim.. bu kadarı fazla değil mi??
Kuzu şöyle ki bu gelenler esimin akrabalari evet ama totalde benimkiler daha fazla gelir :) bi de hani oyle pat diye gelen insanlar degiller.arayip musait misiniz uygun musunuz diye soruyolar.hem de keyfi gezmeye degil dugune geldiler.zaten kucuk halasi kv den daha yakındır akilli kadindir her ise kosar yemek yapar sofra kurup toplar hatta 2 gun ben okuldayken cocuga bile bakti.oyle ye ic yat misafiri degildir.hani anlatmisimdir bu halasini su cocuk bakma isinde hatirlarsin.

Oyle yani :)
Hepsi sende mi kalıyor Berna :ates:
Evet canim 3 tane menopozlu karı:kriz:

hiçkimse

Daimi Üye
Tepki
43.879
Kahkaha attim:kopkop:

Kuzu şöyle ki bu gelenler esimin akrabalari evet ama totalde benimkiler daha fazla gelir :) bi de hani oyle pat diye gelen insanlar degiller.arayip musait misiniz uygun musunuz diye soruyolar.hem de keyfi gezmeye degil dugune geldiler.zaten kucuk halasi kv den daha yakındır akilli kadindir her ise kosar yemek yapar sofra kurup toplar hatta 2 gun ben okuldayken cocuga bile bakti.oyle ye ic yat misafiri degildir.hani anlatmisimdir bu halasini su cocuk bakma isinde hatirlarsin.

Oyle yani :)

Evet canim 3 tane menopozlu karı:kriz:
Hatırladım cnm ama yine de zor.. sen daha yeni geldin eve.. daha düzenini oturtmadan geldiler .. yatılı misafir zor yaa..

Evvab

Kisisel bir mesajim yok
Tepki
7.552
@leylmira cnm seni tanıyoruz ama yinede azcık kendinden bahsetsen...

Boy kilo yaş çoluk çocuk :)
Bahsedeyim tabii öhöm öhömm :bengeldim:
Boyum 1.64
Yaşım 27
Kilom az önce tartıldım 80.2 :bayik:
Konyadayım
1 oğlum var 2.5 yaşında
Dün öğrendimki birde Astım hastasıymışım :cay:
İnsülin Direncim var kilo vermekte çok zorlanıyorum :Help:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar