Glcn olarak kayıt oldum.. Barla yaptım sonrada buBi ara yine değişmiştin sanki..
Glcn olarak kayıt oldum.. Barla yaptım sonrada buBi ara yine değişmiştin sanki..
Ardarda olmasi zorladi evet. Onceki ikisi okullar acilmadan gelelim diye ugrastilar.bunlar da dugun var diye pespese 3 hafta denk geldiHatırladım cnm ama yine de zor.. sen daha yeni geldin eve.. daha düzenini oturtmadan geldiler .. yatılı misafir zor yaa..
o zaman ordan devam edelim
Tanımış beni
Amin kuzum sağolhayırlı olsun,yolu açık olsun efser,güzel yerlere gelsin inşallah
Sağol canım benimHadi...İnsallah uygun bir yer bulursunuz kuzum. Kaynim da ayni donemde, onun kosturmacasi var burda da. Aklimdaydin zaten, merak ettim. Hayirlisiyla yerlesseler de
Yenilerdenim ben...4-5 ay oldu sanirim gruptayim. Zamanla tanisir/kaynasiriz
Kizina da hayirli ugurlu olsun
Benim minigim hala oyle canim. Bir sorun olarak gormedim hic zira ben de oyleyim. Baska sorunlar da mi var?
Km sorulur mu kuzu, yarisiyoruz
3 saattir yuruyorumKarnimi doyurdum. Biraz dinlenip 2. Tura baslayacagim. Sen ne izliyorsun?
HoşbuldumHoşgeldin
Tamam cnm her akşam menünü yaz.. inş düzenleme yapalım.. ilk hedefimiz 75 olsun muBahsedeyim tabii öhöm öhömm
Boyum 1.64
Yaşım 27
Kilom az önce tartıldım 80.2
Konyadayım
1 oğlum var 2.5 yaşında
Dün öğrendimki birde Astım hastasıymışım
İnsülin Direncim var kilo vermekte çok zorlanıyorum
kız sen ne ara geldin, hoşgeldinAlışamadım kendimi yabancıladım diğerinde
Hallettin mi işlerini??Delileri kaçırmam şıp diye tanırım
hipooo ben demiri tutuyomTamam cnm her akşam menünü yaz.. inş düzenleme yapalım.. ilk hedefimiz 75 olsun mu
Hala yaşıyorum
Yıkılmadım ayaktayım
Bugğn bitsin yarın aklam 4 e kadar uyuyacağım
O hayal beni ayakta tutuyor
Bi de sizi çok özledim