okula başladıktan sonrası su gibi geçiyor,ne ara büyüdüler anlmadımdün ablamla ilk günü konuşuyoruz,şok oldum ya kaç sene geçmiş,dün gibi
Cnm sen 20de evlendin 21 de anne oldun.. ne ara üni okudun ??okula başladıktan sonrası su gibi geçiyor,ne ara büyüdüler anlmadımdün ablamla ilk günü konuşuyoruz,şok oldum ya kaç sene geçmiş,dün gibi
Kahkaha attimsünnete gideydik iyiydidüşünseniz ya 30 manyak ortada oynuyo
aus şok
Kuzu şöyle ki bu gelenler esimin akrabalari evet ama totalde benimkiler daha fazla gelirBerna tamam misafir seviyorsun ama ben olsam şimdiye kadar eşime yeteeeerrrr diye resti çekmiştim.. bu kadarı fazla değil mi??
Evet canim 3 tane menopozlu karıHepsi sende mi kalıyor Berna
Hatırladım cnm ama yine de zor.. sen daha yeni geldin eve.. daha düzenini oturtmadan geldiler .. yatılı misafir zor yaa..Kahkaha attim
Kuzu şöyle ki bu gelenler esimin akrabalari evet ama totalde benimkiler daha fazla gelirbi de hani oyle pat diye gelen insanlar degiller.arayip musait misiniz uygun musunuz diye soruyolar.hem de keyfi gezmeye degil dugune geldiler.zaten kucuk halasi kv den daha yakındır akilli kadindir her ise kosar yemek yapar sofra kurup toplar hatta 2 gun ben okuldayken cocuga bile bakti.oyle ye ic yat misafiri degildir.hani anlatmisimdir bu halasini su cocuk bakma isinde hatirlarsin.
Oyle yani
Evet canim 3 tane menopozlu karı
Cnm adını niye değiştinÇok fena diyetteyim hemide bişi keşfettim çok nefissssss
Sam diye biri şirketten götürsün juliaya meyli olan biriParti için giyindirdim süsledim.. bakalım kim götürecek
içimden geldi elllamSana noluyo be aplaa
Alışamadım kendimi yabancıladım diğerindeCnm adını niye değiştin
Yok kızz olmaz öle jacob yanında..Sam diye biri şirketten götürsün juliaya meyli olan biri
Bi ara yine değişmiştin sanki..Alışamadım kendimi yabancıladım diğerinde
olsun az kıskanır işte pecemenkYok kızz olmaz öle jacob yanında..
Bahsedeyim tabii öhöm öhömm