Yani bütün gece öyle mi? Normal değil bu durum zaten başlı başına zira artık bebek degil. Kesintisiz en azından bir 6 saat uyuması lazım ama söz konusu değil.Hadi...İnsallah uygun bir yer bulursunuz kuzum. Kaynim da ayni donemde, onun kosturmacasi var burda da. Aklimdaydin zaten, merak ettim. Hayirlisiyla yerlesseler de
Yenilerdenim ben...4-5 ay oldu sanirim gruptayim. Zamanla tanisir/kaynasiriz
Kizina da hayirli ugurlu olsun
Benim minigim hala oyle canim. Bir sorun olarak gormedim hic zira ben de oyleyim. Baska sorunlar da mi var?
Km sorulur mu kuzu, yarisiyoruz
3 saattir yuruyorumKarnimi doyurdum. Biraz dinlenip 2. Tura baslayacagim. Sen ne izliyorsun?
Ben jumanjiden sonra sevmeye başladım.. int olsa ne filmler izlicem de.. eve net bağlatmadık büyük oğlan yüzünden.Ekli dosyayı görüntüle 23486
Bu adamı sevenler bu filmini de mutlaka izleyin.
Büyük yıkım. Dwayne Johnson
Guzel filmEkli dosyayı görüntüle 23486
Bu adamı sevenler bu filmini de mutlaka izleyin.
Büyük yıkım. Dwayne Johnson
Biliyorum gıcığına sordum, ben bugün çok okudum daKuzu şu gün geçsin bi kendime geleceğim
Kafam yerinde değil
Çalışıyoruö sigara arası girdim
komediymiş o yaa ittememJumanji 2 yi izledin mi??
açayım artık dimi@Elalis ne zaman açıyorsun film tavsiyesi sayfası
İki kere izledim, ilkini ablam çocuklar beraber, baktım tam eşimin tarzı hafta sonu da onunlaGuzel film
kız o kadar da değilAklında kalmıyormuş ki..
Yaa hayır aksiyon..komediymiş o yaa ittemem
hallediyorum hemenO açsın hepimiz yazarız film, bende çok izlerim
Ya internet yoksa izleyemezsin tabi canım. Bizde eskiden daha çok izlerdik, şimdi hep animasyon izler oldukBen jumanjiden sonra sevmeye başladım.. int olsa ne filmler izlicem de.. eve net bağlatmadık büyük oğlan yüzünden.
o zaman bakarım,afiş komikli geldiydi banaYaa hayır aksiyon..
Yaa hani yaşlısın yaa.. ne bilim.. zorlamıyim seni dedimkız o kadar da değilarar bulur hatırlarım ben
yok beee hulk gibiAdam yürüyen karizma
Herkesi yollayip dunya kadar isim olmasina ragmen mal mal oturmak.Iste hayal ettigim hayat
Ben daha yeni uyanırdım bu saatte
Bi de şu halime bak
Miuuuuu ne ettiler sana annem
Halalardan bi tanesi sabah esime biletimi al demisti yarin kesin gidecekti digeri de ben de senle gelirim diyodu simdi vazgecmis amcalarini az görmüş icine sinmemis sonra gidecekmis
Aus düğünde nabıuor ki
İnşallah halay çekmiyordur
Yaa bide fırsat olmadı bi türlü.. 2 yıldır üni için ders çalışıyordum ya geceleri .. gündüzleri de wc dışında totom yer görmüyorYa internet yoksa izleyemezsin tabi canım. Bizde eskiden daha çok izlerdik, şimdi hep animasyon izler olduk