Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

hiçkimse

Daimi Üye
Tepki
43.879
Halalardan bi tanesi sabah esime biletimi al demisti yarin kesin gidecekti digeri de ben de senle gelirim diyodu simdi vazgecmis amcalarini az görmüş icine sinmemis sonra gidecekmis
Berna tamam misafir seviyorsun ama ben olsam şimdiye kadar eşime yeteeeerrrr diye resti çekmiştim.. bu kadarı fazla değil mi??

Tahzen

Daimi Üye
Tepki
30.836

hiçkimse

Daimi Üye
Tepki
43.879
Pedagog yokda canım psikiyatrist var

Doğru diyorsun ciddi anlamda çok yıprandı begüm kaldıramıyorum artık :( onu her halükarda uyutuyorum ama ben perişan oluyorum :(
Benim eşim diyo ki bütün gün boşsın çocuğu uyutup sende uyusana :bayik:

Hee cnm hee.. ben uyurken katya evi temizler süleyman efendi de yemek yapar artık :cirla:

Tahzen

Daimi Üye
Tepki
30.836
images-10.jpg

Bu adamı sevenler bu filmini de mutlaka izleyin.
Büyük yıkım. Dwayne Johnson

Tahzen

Daimi Üye
Tepki
30.836
Benim eşim diyo ki bütün gün boşsın çocuğu uyutup sende uyusana :bayik:

Hee cnm hee.. ben uyurken katya evi temizler süleyman efendi de yemek yapar artık :cirla:
Birincisi o uyuyunca büyük oğlan da evde oluyor okul dışında, ikincisi uyumaya ne zaman niyetlensem oğlanın uyumayacağı tutuyor

D3S1R3

Ehl-i Keyf / Fate loves the fearless ^^
Tepki
5.843
yurt çıkmadı desire :(
gidince özel yurtlara bakıcaz,birde yurtkura uğrıycaz hani sıra gelir derse o zaman kadar bi tanıdığın yanında kalması için görüşcez
sorduğun için teşekkür ederim :öpücük::kalp:

Hadi...İnsallah uygun bir yer bulursunuz kuzum. Kaynim da ayni donemde, onun kosturmacasi var burda da. Aklimdaydin zaten, merak ettim. Hayirlisiyla yerlesseler de:pist:

De hele sen kimsin? :ajan:hoşbulduk:kalp:

Yenilerdenim ben...4-5 ay oldu sanirim gruptayim. Zamanla tanisir/kaynasiriz:pist:

Kizina da hayirli ugurlu olsun:kaalp:

Uykusuzluktan başım ağrıyor, uyumam lazım benim :(

Ya kızlar küçük oğlum malum gece uyumuyor doğru düzgün sabah da 5 de ayakta.
Ha geçti ha geçecek dedim yok daha beter oldu oğlan, iyice kötüye gidiyor uykusu. 3.5 yaşında 4 olacak nerdeyse yaa. Aşırı derecede hareket halinde gece uykuda, dönüyor dönüyor, kalkıyor , eli kolu durmuyor, dün uyku bozukluklarına baktım belki de bilmediğim bir durumu var.
Ne yapsam ki direk çocuk doktoruna mı götürsem

Benim minigim hala oyle canim. Bir sorun olarak gormedim hic zira ben de oyleyim. Baska sorunlar da mi var?

Supperrr ben de başladım şimdi eve dönüyorum devam edecegim kaç km desin

@Elalis ne durumdasın bisiklet kaç km bak sabah 7 ye az kaldı
@D3S1R3 allahım daha zor bir nik yok muydu etiket yapacağım diye tüm rakamları giriyorum deneme yanılma. Ne durumdasın kaç km
Km sorulur mu kuzu, yarisiyoruz:cilgin:

3 saattir yuruyorum:şok: Karnimi doyurdum. Biraz dinlenip 2. Tura baslayacagim. Sen ne izliyorsun?:pist:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar