Bildiğin menemene bulgur atıcam işte.. yanına da yoğurt yerim.. inş erkenden yer günü kapatırımhee safi bulgurdan mı yicen
yiceksen yanına cacık neyim bişey de ye de bari dengelensin miden
Bildiğin menemene bulgur atıcam işte.. yanına da yoğurt yerim.. inş erkenden yer günü kapatırımhee safi bulgurdan mı yicen
yiceksen yanına cacık neyim bişey de ye de bari dengelensin miden
2 dk oturup bi kafasını toplamak istiyor insan amaHerkesi yollayip dunya kadar isim olmasina ragmen mal mal oturmak.Iste hayal ettigim hayat
Canım benim çok sağolHatta daaha komigini anlatım anneannemin eline tüp bebek doktor ismi yazıp vermişler torunun bu doktora gitsin neden çocuğu olmuyor batırsın diye. Bunu yapan 80 yaşında kadın tüp un ne olduğunu bile bilmiyor ama onun da fikri var. Anneannem bana kağıdı verdi çocuğun olmuyor mu bu doktora gidince olurmus diye. Canım anneannem gidisindan öptüm onu ve benim çocuğum oluyor merak et zamanı var dedim mutlu oldu. Herşeyin bir Zamanı var Ben inanıyorum
Yaz buraya kuzu burdan topluyom bildirimleriBen de yazın ozaman menülerimi başka sayfa var mi burda mi yazıyoruz
çakıl sende çook büyük ilerleme varTabiki de morton bile var sabah 7 ye kadar üstünden inmeyecegim
Hee bol domateslş bol biberli. Hatta kabaklı ouyy canım çektiBildiğin menemene bulgur atıcam işte.. yanına da yoğurt yerim.. inş erkenden yer günü kapatırım
Şuan benim yaptığım kışlık kıyafetleri attim ortaya ama hiç yapasım yokHerkesi yollayip dunya kadar isim olmasina ragmen mal mal oturmak.Iste hayal ettigim hayat
Tabiki anlık o duygu benim de öyle bir an içinden geçen düşünsene bi koli gebelik testim varCanım benim çok sağolbiliyorum kuzu zamanı var daha işte bi an insan kötü oluyor mu oluyor işte bekliyorsun istiyorsun ya
Amaa şimdi iyiyim yarın misafirlerim gelecek evi temizleyip hazırlık yapmam lazım vee kendimi zayıflamaya adapte edeceğim. Gülbiş de sağolsun karataycı özetlemiş onu okuyup ilk iş alışverişe gidicem
Bu arada et süt yemeyin Bi müddet açık hele hiç şimdi doktor arkadaşlar aradı herkes şarbon diye. Aman kızlar dışarda yemek yemeyin Bi müddet
hayırlı olsun,yolu açık olsun efser,güzel yerlere gelsin inşallahBurada benim büyük kız psikoloji bölümünü kazandı bu hafta İstanbul’a gidiyorhaftaya pazartesi diyete başlıyorum
hangi doktor olduğunu bilmiyorum ama bi yerden başlaman lazım eflal,ikiniz içinde zor bir durumUykusuzluktan başım ağrıyor, uyumam lazım benim
Ya kızlar küçük oğlum malum gece uyumuyor doğru düzgün sabah da 5 de ayakta.
Ha geçti ha geçecek dedim yok daha beter oldu oğlan, iyice kötüye gidiyor uykusu. 3.5 yaşında 4 olacak nerdeyse yaa. Aşırı derecede hareket halinde gece uykuda, dönüyor dönüyor, kalkıyor , eli kolu durmuyor, dün uyku bozukluklarına baktım belki de bilmediğim bir durumu var.
Ne yapsam ki direk çocuk doktoruna mı götürsem
bunu benim patronada söylermisin pilizzÇalışarak geçirilen cumartesilere hayır
Kuzum bence inansan iyi edersin sektörü Bi durum yok arkadaşlarım doktor kanım eltim doktor yengem hemşire hepsi hastaneledeler olan bu bizim fabrikanın orda gözümüzün önünde birsürü hayvanı telef ettiler şarbon saptandı yani lütfen dikkatli olTabiki anlık o duygu benim de öyle bir an içinden geçen düşünsene bi koli gebelik testim varbu arada ben şarbona inanmıyorum bu ara sektörü çökertmek için yapıyorlar zaten zor durumda