Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Maşaaa

Daimi Üye
Tepki
15.490
Hatta daaha komigini anlatım anneannemin eline tüp bebek doktor ismi yazıp vermişler torunun bu doktora gitsin neden çocuğu olmuyor batırsın diye. Bunu yapan 80 yaşında kadın tüp un ne olduğunu bile bilmiyor ama onun da fikri var. Anneannem bana kağıdı verdi çocuğun olmuyor mu bu doktora gidince olurmus diye. Canım anneannem gidisindan öptüm onu ve benim çocuğum oluyor merak et zamanı var dedim mutlu oldu. Herşeyin bir Zamanı var Ben inanıyorum
Canım benim çok sağol :mavis:biliyorum kuzu zamanı var daha işte bi an insan kötü oluyor mu oluyor işte bekliyorsun istiyorsun ya
Amaa şimdi iyiyim yarın misafirlerim gelecek evi temizleyip hazırlık yapmam lazım vee kendimi zayıflamaya adapte edeceğim. Gülbiş de sağolsun karataycı özetlemiş onu okuyup ilk iş alışverişe gidicem
Bu arada et süt yemeyin Bi müddet açık hele hiç şimdi doktor arkadaşlar aradı herkes şarbon diye. Aman kızlar dışarda yemek yemeyin Bi müddet

Çakıl80

Hıyarsan illaki bir gün senden cacık yapar!
Tepki
23.275
Canım benim çok sağol :mavis:biliyorum kuzu zamanı var daha işte bi an insan kötü oluyor mu oluyor işte bekliyorsun istiyorsun ya
Amaa şimdi iyiyim yarın misafirlerim gelecek evi temizleyip hazırlık yapmam lazım vee kendimi zayıflamaya adapte edeceğim. Gülbiş de sağolsun karataycı özetlemiş onu okuyup ilk iş alışverişe gidicem
Bu arada et süt yemeyin Bi müddet açık hele hiç şimdi doktor arkadaşlar aradı herkes şarbon diye. Aman kızlar dışarda yemek yemeyin Bi müddet
Tabiki anlık o duygu benim de öyle bir an içinden geçen düşünsene bi koli gebelik testim var :kalp: bu arada ben şarbona inanmıyorum bu ara sektörü çökertmek için yapıyorlar zaten zor durumda

begüm75

♥60,3 ♥
Tepki
10.385
Uykusuzluktan başım ağrıyor, uyumam lazım benim :(

Ya kızlar küçük oğlum malum gece uyumuyor doğru düzgün sabah da 5 de ayakta.
Ha geçti ha geçecek dedim yok daha beter oldu oğlan, iyice kötüye gidiyor uykusu. 3.5 yaşında 4 olacak nerdeyse yaa. Aşırı derecede hareket halinde gece uykuda, dönüyor dönüyor, kalkıyor , eli kolu durmuyor, dün uyku bozukluklarına baktım belki de bilmediğim bir durumu var.
Ne yapsam ki direk çocuk doktoruna mı götürsem
hangi doktor olduğunu bilmiyorum ama bi yerden başlaman lazım eflal,ikiniz içinde zor bir durum
çocuk doktoruna bi git olmadı o seni yönlendirir zaten

Maşaaa

Daimi Üye
Tepki
15.490
Tabiki anlık o duygu benim de öyle bir an içinden geçen düşünsene bi koli gebelik testim var :kalp: bu arada ben şarbona inanmıyorum bu ara sektörü çökertmek için yapıyorlar zaten zor durumda
Kuzum bence inansan iyi edersin sektörü Bi durum yok arkadaşlarım doktor kanım eltim doktor yengem hemşire hepsi hastaneledeler olan bu bizim fabrikanın orda gözümüzün önünde birsürü hayvanı telef ettiler şarbon saptandı yani lütfen dikkatli ol

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar