Efser
Daimi Üye
Sağol canımHayırlı olsun canım
Sağol canımHayırlı olsun canım
hepimiz dayak arsızı oldukAy valla bana da iyi geldi sporsuz kemiklerim acildi ohhhhh
Her zamanki gibi yorgunum kuzum ne yapayim.Misafirlerim var yemek yok kv gelecek aksama dugun var o var bu var su var
Ay valla bana da iyi geldi sporsuz kemiklerim acildi ohhhhh
Her zamanki gibi yorgunum kuzum ne yapayim.Misafirlerim var yemek yok kv gelecek aksama dugun var o var bu var su var
tabiki zevkle hemi deBol bol übüğümüz sıkılacak anlaşılan
HosgeldinnnBuldum sizi
Sabah açamadım ben daha 30 dakika yaptım terapiye geldim gidip devam edecegim dizi de açacağım ohhh mis çevir dur obadan sonraBen ilk turu bitirdim, dusumu aldim. Alisveris vakti
Benim mesajlari okumuyorsun hicNasil gidiyor, yoruldun mu?
Hod geldin
Ben de yazın ozaman menülerimi başka sayfa var mi burda mi yazıyoruzmenü ve kilo bildirimine başladık tabikisii.3 takıma ayırma işini miu yapcak,başı sakinlesin el atar olaya bugün yarın
Tabiki de morton bile var sabah 7 ye kadar üstünden inmeyecegimçakıl bisiklete biniyon demi
Her ikisi de çok guzel haberBurada benim büyük kız psikoloji bölümünü kazandı bu hafta İstanbul’a gidiyorhaftaya pazartesi diyete başlıyorum
Sağol canımHer ikisi de çok guzel haber
Neyin ustunden inmicen cakilTabiki de morton bile var sabah 7 ye kadar üstünden inmeyecegim
Çok fenaaaaNeyin ustunden inmicen cakil