Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Tahzen

Daimi Üye
Tepki
30.836
Hadi...İnsallah uygun bir yer bulursunuz kuzum. Kaynim da ayni donemde, onun kosturmacasi var burda da. Aklimdaydin zaten, merak ettim. Hayirlisiyla yerlesseler de:pist:

Yenilerdenim ben...4-5 ay oldu sanirim gruptayim. Zamanla tanisir/kaynasiriz:pist:

Kizina da hayirli ugurlu olsun:kaalp:

Benim minigim hala oyle canim. Bir sorun olarak gormedim hic zira ben de oyleyim. Baska sorunlar da mi var?

Km sorulur mu kuzu, yarisiyoruz:cilgin:

3 saattir yuruyorum:şok: Karnimi doyurdum. Biraz dinlenip 2. Tura baslayacagim. Sen ne izliyorsun?:pist:
Yani bütün gece öyle mi? Normal değil bu durum zaten başlı başına zira artık bebek degil. Kesintisiz en azından bir 6 saat uyuması lazım ama söz konusu değil.

masumm

güncel kilo:72.6
Tepki
12.949
Herkesi yollayip dunya kadar isim olmasina ragmen mal mal oturmak.Iste hayal ettigim hayat:kopkop:

Berna ya insan ne kadar işi olursa olsun
Özlüyor ayak uzatıp oturmayı
Ben bebekler doğduğunda öyle olmuştum
Evde sürekli birileri 8 aylık olunca
Kendime bebek bakma programı yapıp hepsini kisıkıladim

Evi mok ta görürse okahveyi içerdim
:mola:

Ben daha yeni uyanırdım bu saatte :(

Bi de şu halime bak :(

Miuuuuu ne ettiler sana annem:yildizlar:

Hesabın çalındı sandık kız bizde :165:

Halalardan bi tanesi sabah esime biletimi al demisti yarin kesin gidecekti digeri de ben de senle gelirim diyodu simdi vazgecmis amcalarini az görmüş icine sinmemis sonra gidecekmis

Hepsi sende mi kalıyor Berna :ates:

Aus düğünde nabıuor ki

İnşallah halay çekmiyordur :kriz::kriz::kriz::kriz::kriz::kriz::kriz::kriz::kriz::kriz::kriz::kriz::kriz::kriz::kriz::kriz:

Ahahahhaha ausla ilgili çok komik bi anı:kopkop::kopkop::kopkop:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar