Kürtaj yapıyok burdaSildim ula kabağı çok yoğunum
Gelemiyorum ama kavga sildim
Komiklik olsun diye seetttimdi
Jacobsu tam senin tipin yaptım.. can jacons yamanJacob benim olmalıydı kimlere yar olacaksın sen Jacob Mary ler mi senin kalemin Julya lar
MİU lar MİUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
Beni seviyorsun itiraf etYAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA sen beni çok güldürüyorsun hippo
Olsun yaa sileriz sıkıntı değilbence bir sıra yapalımben şimdi yazsam başkası yazıyor mu bilmiyorum sıkıntı çıkıyor
Kürtaj yapıyok burda
Ulan ne komikliği.. acaip kaptırdım kendimi.. işim gücüm kaldı jacobs p*çi yüzünden
Ay evet senden önce tam başka birşey yazıyordum ki konu tamamen değiştibence bir sıra yapalımben şimdi yazsam başkası yazıyor mu bilmiyorum sıkıntı çıkıyor
Heyecanı ordaAy evet senden önce tam başka birşey yazıyordum ki konu tamamen değişti
Ya da bakarız Hanefi’si güzel ona göre silerizOlsun yaa sileriz sıkıntı değil
ya aslında tam yazarken eğer birisi yazdıysa bildirim çıkıyor.. konuya yeni gönderi var diye mimu..bence bir sıra yapalımben şimdi yazsam başkası yazıyor mu bilmiyorum sıkıntı çıkıyor
@hippotalamus balım bu forumda mesaj silme butonu var.. sen de orada masuma cevabını sil de .. hikaye bölünmez.. akış bozulmasın
@Miu öncelikle geç yanıtladığım için kusura bakmayın. Sanıyorum demek istediğiniz şey şu, herhangi bir üye panelinden bir kez yazı stili ve rengi ile ilgili ayar yapacak, ondan sonra tüm mesajlarında otomatik olarak bu stil ve renk görünecek. Doğru anlamışsam bir bakayım yapabilir miyiz diye.@Admin selamlar admin bey,
biz bu topikteki grup olarak yazı rengi ve stilinin sabitlenebilmesini çok ama çok istiyoruz. Mümkün mü? lütfen olsun. Siteyi yavaşlatıyormuş galiba ama belki, de yavaşlatmaz. Olabilir belki. Neden olmasın ki. Burada 20-30 hatunu kıracağınıza bunu yaparsınız siz belki. Bence yaparsınız
Merhabalar,@Miu öncelikle geç yanıtladığım için kusura bakmayın. Sanıyorum demek istediğiniz şey şu, herhangi bir üye panelinden bir kez yazı stili ve rengi ile ilgili ayar yapacak, ondan sonra tüm mesajlarında otomatik olarak bu stil ve renk görünecek. Doğru anlamışsam bir bakayım yapabilir miyiz diye.