Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OP
Miu

Miu

I'm a nice girl. JUST dont push the bitch button!
Tepki
54.300
Jacob benim olmalıydı kimlere yar olacaksın sen Jacob Mary ler mi senin kalemin Julya lar

MİU lar MİUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU:aglama:

OP
Miu

Miu

Tepki
54.300
bence bir sıra yapalım :) ben şimdi yazsam başkası yazıyor mu bilmiyorum sıkıntı çıkıyor:D
ya aslında tam yazarken eğer birisi yazdıysa bildirim çıkıyor.. konuya yeni gönderi var diye mimu..

ama sadece hep aynı kişiler dönmesin.. ben misal duramam yazarım aslında bekliyorum ama.. hikaye başka ellerden devam etsin en az 3-5 kişi sonra yazayım diyorum ki keyifli olsun :ajan:

OP
Miu

Miu

Tepki
54.300
Beni seviyorsun itiraf et :165:
hııı çok.jpg

Admin

Admin
Admin
Tepki
2.450
@Admin selamlar admin bey,

biz bu topikteki grup olarak yazı rengi ve stilinin sabitlenebilmesini çok ama çok istiyoruz. Mümkün mü? lütfen olsun. Siteyi yavaşlatıyormuş galiba ama belki, de yavaşlatmaz. Olabilir belki. Neden olmasın ki. Burada 20-30 hatunu kıracağınıza bunu yaparsınız siz belki. Bence yaparsınız:utangac:
@Miu öncelikle geç yanıtladığım için kusura bakmayın. Sanıyorum demek istediğiniz şey şu, herhangi bir üye panelinden bir kez yazı stili ve rengi ile ilgili ayar yapacak, ondan sonra tüm mesajlarında otomatik olarak bu stil ve renk görünecek. Doğru anlamışsam bir bakayım yapabilir miyiz diye.

OP
Miu

Miu

Tepki
54.300
@Miu öncelikle geç yanıtladığım için kusura bakmayın. Sanıyorum demek istediğiniz şey şu, herhangi bir üye panelinden bir kez yazı stili ve rengi ile ilgili ayar yapacak, ondan sonra tüm mesajlarında otomatik olarak bu stil ve renk görünecek. Doğru anlamışsam bir bakayım yapabilir miyiz diye.
Merhabalar,

üye paneli dediğiniz her seferinde mesaj yazdığımız kutucuk ise eğer ondan bahsetmiyorum. Ama o bile 1 kere yapınca olsa kolaylık olur. Her yazımda yeniden ayarlamak gerekiyor aynı mesajda dahi..

Benim söylemek istediğim profilimizde, kişisel ayarlarımızdan 1 kere ayarlayıp sonrasında otomatik hep o yazı stili ve rengi ile yazabilmemiz..

Mümkünse çok mutlu olacağız. Teşekkür ederiz geri dönüşünüz için..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar