Canım ben kistlerim için hazırlamıştım ama genelde böyle hazırlanıyor sen ister kabuklu ister kabuksuz hazırla ben kabuksuz yaptım kistler için kabuk kullanılmıyorHamile değilim cnmm
Olur isterim cnm
Korumadakiler kimdi tam sayı alayım onları yeniden diyete sokabilirim ben hep diyetteyim çünküAna kraliçem çoğunluk ne derse o) korumada bildiğim 3 kişi var.. kaptanları @nehirnil111 olsun.. benimde 3 kilom kaldı korumaya ama bakalım nereye kadar giderim.. şimdilik 65-66 arası istiyorum..
Kızz işim gücüm var.. sabahtan beri bekliyorum kimin başına patlıcak julia diye.. böyle iyi ben bile merak ettim
Evet şu anda evime döndüm ruhenohhh uyku da alınmış oooohhhh
Bu ara alkolü fazla kaçırdım sanırımkuzum artı bekliyordum ben ama bu biraz çok olmuş.. gerçekten..
sevmedim hiç..
sana ne iyi gelir ne gelmez biliyorsun.. lütfen dikkatli adımlarla devam.. Tam 7 leri görecekken kendine gol attın resmen
Mali neden?
64 tün sen bu ne?
az daha zorlasan 70..
bu ne yaaa.. sen kolay mı verdin kilolarını bu ne. Ben çok kızgınım şuanda sana.
Helala be 54 üne gurban
saydınım haftaya bir 61.4 ler gelir en temizinden he
hellö 6 lar
bize gel 65 ler
ulen minnak kilonda korumalarını severim senin
tefo çok fazla kilo alıyorsun kuzu
eyvallah artı gelsin de minik gelsn bari
saldım gitti yapıyorsun sanki
olmaz ki böyle
Alkol kilo mu aldırıyo?? Ben hep ekstra wc ye çıkarıyo diye biliyordum..Bu ara alkolü fazla kaçırdım sanırım
İçimden bir ses birşeyler kaçırmışım diyor ama akşama bakarımDur bi bakayım neler yapmış bizim Julia,
Ben ilişmiyorum farkındaysanız. Yoksa şimdiye çoktan pavyonda sarhoş mezesi olmuştu juliaKızz işim gücüm var.. sabahtan beri bekliyorum kimin başına patlıcak julia diye.. böyle iyi ben bile merak ettim
Bizim evin kızıİçimden bir ses birşeyler kaçırmışım diyor ama akşama bakarım
Julia kim ki?
Vücuttaki bütün suyu çekiyo direk ödem yapıyo kuzuAlkol kilo mu aldırıyo?? Ben hep ekstra wc ye çıkarıyo diye biliyordum..
Ee bı kötülüğü kendine niye yaptın ki keşke az içseydin..Vücuttaki bütün suyu çekiyo direk ödem yapıyo kuzu
Bugün yarın iner kuzu merak etmeEe bı kötülüğü kendine niye yaptın ki keşke az içseydin..
Ay insallah agzin bal yesinkuzum artı bekliyordum ben ama bu biraz çok olmuş.. gerçekten..
sevmedim hiç..
sana ne iyi gelir ne gelmez biliyorsun.. lütfen dikkatli adımlarla devam.. Tam 7 leri görecekken kendine gol attın resmen
Mali neden?
64 tün sen bu ne?
az daha zorlasan 70..
bu ne yaaa.. sen kolay mı verdin kilolarını bu ne. Ben çok kızgınım şuanda sana.
Helala be 54 üne gurban
saydınım haftaya bir 61.4 ler gelir en temizinden he
hellö 6 lar
bize gel 65 ler
ulen minnak kilonda korumalarını severim senin
tefo çok fazla kilo alıyorsun kuzu
eyvallah artı gelsin de minik gelsn bari
saldım gitti yapıyorsun sanki
olmaz ki böyle
uuuuuu bu emoji de efsaneymiş
bitti mi dizi yoksaEvet şu anda evime döndüm ruhen
Beynim de çalışmaya başladı tekrar şükür
biraz fazla?Bu ara alkolü fazla kaçırdım sanırım
Hikaye yazıyoruz adlı konunuzu "Hikayelerimiz ve Romanlarımız" bölümüne alıp ekstradan yorum başlığı açmamızı ister misiniz? Güzel gidiyor çünkü hem yazar hem de yazıma katılamayanlar arkadaşlardan hikayeniz hakkında yorum almış olursunuz
AzCık fazla kaçırdım çok diiilkiiiiiuuuuuu bu emoji de efsaneymiş
bitti mi dizi yoksa
biraz fazla?
doğru başlık neresi ise orada olabilir elbette ki.. biz bilelim bulabilelim başlığı yeterteşekkür ederiz