Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

23Zeyno

Ehl-i keyif
Tepki
7.580
Hamile değilim cnmm

Olur isterim cnm
Canım ben kistlerim için hazırlamıştım ama genelde böyle hazırlanıyor sen ister kabuklu ister kabuksuz hazırla ben kabuksuz yaptım kistler için kabuk kullanılmıyor:ajan:
Her öğle yemeğinden ve akşam yemeklerinden en az 10-15 dakika önce aç karnına 1 ad.kahverengi yemeklik soğan soyulup 4 parçaya bölünüyor. Ben işte olduğumdan sabah akşam yaptım. Kenarda 1,5 bardak su kaynatılıyor kaynayan suyun içine bu böldüğümüz soğan atılıp 5 dakika kapağı kapalı kaynatılıyor. dakika dolunca süzüp ılık bir şekilde içmelisin soğuk bir etkisi yok. Rahmi temizleyici etkisi vardır. Kürü 15 günden fazla yapmamalısın.
Ana kraliçem çoğunluk ne derse o :)) korumada bildiğim 3 kişi var.. kaptanları @nehirnil111 olsun.. benimde 3 kilom kaldı korumaya ama bakalım nereye kadar giderim.. şimdilik 65-66 arası istiyorum..
Korumadakiler kimdi tam sayı alayım onları yeniden diyete sokabilirim ben hep diyetteyim çünkü :eskrim::sopa::krizz:
Kolay gelsin ballı çörekcik
Özletme

Ekli dosyayı görüntüle 23443

Ben sizi özlerim ki :öp:

MaLii

Kasabın Karısı
Tepki
58.571
kuzum artı bekliyordum ben ama bu biraz çok olmuş.. gerçekten..

sevmedim hiç..

sana ne iyi gelir ne gelmez biliyorsun.. lütfen dikkatli adımlarla devam.. Tam 7 leri görecekken kendine gol attın resmen :duymuyorum:

Mali neden?

64 tün sen bu ne?
az daha zorlasan 70..

bu ne yaaa.. sen kolay mı verdin kilolarını bu ne. Ben çok kızgınım şuanda sana.

Helala be 54 üne gurban :süper::süper::süper::süper::süper::süper::süper::süper::süper::süper:

saydınım haftaya bir 61.4 ler gelir en temizinden he :cilgin:

hellö 6 lar
bize gel 65 ler :süper:

ulen minnak kilonda korumalarını severim senin :kanka::heyecan::heyecan::heyecan::heyecan::heyecan::heyecan:

tefo çok fazla kilo alıyorsun kuzu
eyvallah artı gelsin de minik gelsn bari

saldım gitti yapıyorsun sanki
olmaz ki böyle

:ates:
Bu ara alkolü fazla kaçırdım sanırım:gülegüle:

saydin78

♡♡♡ 55 olacağım ki ;)
Tepki
8.390
kuzum artı bekliyordum ben ama bu biraz çok olmuş.. gerçekten..

sevmedim hiç..

sana ne iyi gelir ne gelmez biliyorsun.. lütfen dikkatli adımlarla devam.. Tam 7 leri görecekken kendine gol attın resmen :duymuyorum:

Mali neden?

64 tün sen bu ne?
az daha zorlasan 70..

bu ne yaaa.. sen kolay mı verdin kilolarını bu ne. Ben çok kızgınım şuanda sana.

Helala be 54 üne gurban :süper::süper::süper::süper::süper::süper::süper::süper::süper::süper:

saydınım haftaya bir 61.4 ler gelir en temizinden he :cilgin:

hellö 6 lar
bize gel 65 ler :süper:

ulen minnak kilonda korumalarını severim senin :kanka::heyecan::heyecan::heyecan::heyecan::heyecan::heyecan:

tefo çok fazla kilo alıyorsun kuzu
eyvallah artı gelsin de minik gelsn bari

saldım gitti yapıyorsun sanki
olmaz ki böyle

:ates:
Ay insallah agzin bal yesin :huri::selam::danscıkiz::kaalp::lili::öp:

OP
Miu

Miu

I'm a nice girl. JUST dont push the bitch button!
Tepki
54.300
uuuuuu bu emoji de efsaneymiş :ponpon:
Evet şu anda evime döndüm ruhen
Beynim de çalışmaya başladı tekrar şükür
:165:
bitti mi dizi yoksa :skandal:
Bu ara alkolü fazla kaçırdım sanırım:gülegüle:
biraz fazla?

:cirla:
Hikaye yazıyoruz adlı konunuzu "Hikayelerimiz ve Romanlarımız" bölümüne alıp ekstradan yorum başlığı açmamızı ister misiniz? Güzel gidiyor çünkü hem yazar hem de yazıma katılamayanlar arkadaşlardan hikayeniz hakkında yorum almış olursunuz

doğru başlık neresi ise orada olabilir elbette ki.. biz bilelim bulabilelim başlığı yeter :) teşekkür ederiz:asikk:

Mimu88

Yakarsa yağları "Afet-i Devranlar" yakar!!!
Tepki
2.527
hello ben geldim hikayeye de bir el attım da geldim yoğun bugün uykum var deli gibi hava soğukk...

Öğle arasında siyez unlu şekersiz kek denedimmm.. güzel gayet... yenilebilir gibi geldi bana... bir ara bir belgesel izlemiştim.. siyez unu ile ilgili. faydalu duruyor siz ne dersiniz?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar