MaLii
Kasabın Karısı
Çok ayıp hiç yakışıyo mu o minik ağzına öyle kelimeler

Çok ayıp hiç yakışıyo mu o minik ağzına öyle kelimeler
İçtiğim drinklerden oldu iner iki güne ellaamMali bu neee
Öz Hakiki Gerçek koruma kraliçesiKilo bildirimi
Geçen cuma(hatırlamıyorum ama 52.5 olabilir diye kalmış aklımda)
Bu cuma: 52.6
@matematik61 @Miu @MaliPina
Saol cnm.. sabah kahvaltıda tost yedimOh tebrikler
Tamamdır cnm.. sen ne fikir veriyorsun.. yüzde 1 konusunda??
Kabagın binbir tonu diyorsun YaniSaol cnm.. sabah kahvaltıda tost yedimbugün daha bişi yemem akşama da kabak forever
Bence olabilir ama doğruyu söylemek gerekirse korumadakiler genelde yarışta arada kaynıyor, sanki korumadakiler özel bir gurup kursa daha iyi olur gibi..Tamamdır cnm.. sen ne fikir veriyorsun.. yüzde 1 konusunda??
Beniö bildiğim korumada 3 kişi var.. sen desire bide nehirnil.. sizde yarıştan kopmayın diye böyle düşündüm ama konuşulurBence olabilir ama doğruyu söylemek gerekirse korumadakiler genelde yarışta arada kaynıyor, sanki korumadakiler özel bir gurup kursa daha iyi olur gibi..
Mesela kilo verenler hedefe varınca bu guruba gitmeye hak kazansın..
Ama bu dedikleri de denenebilir..
Yaw 2000’lersen kalma hafif ergenlik dolu bir Kore dizisi buldum daHangi dizi sohbete göbekten girdim ama
Nörüyonuuuzartılı eksili bildirimler gördüm ... ama bu hafta ki bildirimler hükümsüz di mi
Kilo bildirimi
Geçen cuma : 61
Bu cuma : 62.5
+1.5
Şimdi kızlar cuma kaçtım hatırlamıyorum 2 günlük çakma detoks işe yaramadı sayılır vee ben bugünü yeni diyete başlangıç gibi sayıyorum eski duzenime yeniden başlıyorum
Başlangıç .73.3ile tekrar bismillah diyorum
@Miu @MaliPina @hippotalamus @Ausencia_
Ben baktm geçen hafta da 60.7 imiş. Ne güzel de sabit kalımışım öyle. Aferim kendime canım kendm
Yine midemde sancılar..
Kilo bildirimi
Geçen cumayı hatırlamıyorum
Bu cuma 96.2
Elbet ben bu lanet sayılardan kurtulucam.
@Miu @MaliPina @Ausencia_ @hippotalamus
Hu hu benim tsh lar problem ya ne edeyim kimseyi tabana çekmeyeyim mi değerler mi otursun önce
Geçen cuma 106.9
Bu cuma aynı
Bende oğluşu uyutma molası verdim..Melike arası verdim
Kilo bildirimlerine bakamıyor olmam ; en son @MaliPina nin bildirimini görmediğim anlamına gelmez
Bir de yüzdeBeniö bildiğim korumada 3 kişi var.. sen desire bide nehirnil.. sizde yarıştan kopmayın diye böyle düşündüm ama konuşulur