Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

D3S1R3

Ehl-i Keyf / Fate loves the fearless ^^
Tepki
5.843
Guzel bildirimler gordum:teyzos: Artiyla gelenler uzulmesin hic. Guzel bir baslangic yaparsiniz bugun:yes: @hippotalamus korumadakilerle ilgili degerlendirme pek kafama yatmadi canisi. Benim aklima gelenler:
1. Ayri bir grup olup kendi icimizde yarisabiliriz. @Floweroflife in onerdigi gibi kendi birincimiz olabilir.
2. Korumadakiler diger gruplara esit sayida dagitilarak normal yuzde hesabi yapilabilir.

Merhabaaa yeniden :)
Ben Gülçin 81.4 kg ile aranıza katılmak istiyorum.
Evliyim bir oğlum var 2.5 yaşında ellerinizden öper :D
Konyada yaşıyorum
Yaş 27 görüntü 35 :$
Bismillah deyip başlayalımmı :)
Hedefim ilk hedef 70 :*
Hos geldin, azmin daim olsun:by:

Canım yorgunluktan olabilir Bi de öksürük başladı devamı hastane ateş durduramazsam kendimi toparlayamıyorum belki haftasonu dinlesem az geçer bakalım toparlicam kendimi

Tesekkur ederim balim. Bilmiyorum ki noldu bana böyle.
Kolumu kaldirmaya halim yok.Isınamıyorum bir türlü.Midem bulaniyor. Bir de afedersin cır cır olmuşum :(
Bir ara annemi ablamı dolandı bu hastalik bana da geldi sanirim :

Gecmis olsun, Rabbim sifa versin:kaalp:

OP
Miu

Miu

I'm a nice girl. JUST dont push the bitch button!
Tepki
54.300
Tek istedigim o mium inan. Ama oğlum var. Simdi sevdigi cizgi film başladı girdim battaniyenin icine bir yarim saat ellemez sonra gelir. Biraz da o uyuyunca yatarım . Evi birseyler götürsün aksam da kocaya kahvaltılik birseyler yapar veririm. Napayım:naslyany:
Kız senin hep ilk çovuğun olacak diye düşünüyorum var olanı unutuyorum ben hep.. doğru ya var bir minik evde:tatlim:

Öyle yap kuzum
Dinlen her fırsatta
Ev pis durdun
Eşin yımurta kırsın kendi yisin
Yter beeeeee keyif de mi yapamıcaz:165::165::165:

Portakal Sulu Ördek

Ehl-i Keyf Hatunu
Tepki
13.461

Portakal Sulu Ördek

Ehl-i Keyf Hatunu
Tepki
13.461
@nehirnil111 ben seni özlemiş olabilirim bir miktar
images (4).jpeg

Melegim22

Daimi Üye
Tepki
8.190
  1. @Whiteblacklife
  2. @Miu
  3. @Mimu88
  4. @masumm
  5. @igdedali
  6. @MaliPina
  7. @Portakal Sulu Ordek
  8. @nehirnil111
  9. @begüm75
  10. @Elalis
  11. @eflalim
  12. @Bonus
  13. @matematik61
  14. @hepfit
  15. @Floweroflife
  16. @hippotalamus
  17. @Tevolly
  18. @Çakıl80
  19. @koza99
  20. @neslelf165
  21. @saydin78
  22. @Ahu060812
  23. @kelebekolacam
  24. @furkanlipek45
  25. @pempikzx
  26. @Melegim22
  27. @Hergaf
  28. @eboe
  29. @Gulbe seker
  30. @D3S1R3
  31. @s i d e l y a
  32. @Fatimaşevket
  33. @hububatkraliçesi
  34. @Zumrud_u anKa
  35. @Kajupi
  36. @Ausencia_
Kızlarrrrr....

Evet güldük eğlendik artık işin daha da eğlenceli kısmına geldi yani yarışmaya :süper:

3 kaptan önderliğinde 3 gruba ayrılıcaz. Henüz gruplar belli değil ama elimizden geldikçe adil bir şekilde gruplara ayırmaya çalışıcaz :lili:

Her grubun kaptanı kendi grubuna isim verecek. Bir hafta boyunca grubunun menüsünü yorumlayacak ve cuma günleri kiloları toplayıp liste oluşturacak. Yine yüzde üzerinden yarışıcaz :zipla:

Korumada olan güzellerimiz. . Sizi de unutmadık.. korumadaki güzeller korumayı istedikleri kiloyu bildiricek. Bildirim günü koruma kilonuzun 100 gr aşağısı yada yukarısını yakalarsanız o zmn yüzde 1 kilo vermiş olarak hesaplanacaksınız :tatlim:

Grupların kaptanları
1. @MaliPina
2. @hippotalamus
3. @igdedali (iğde bu hafta taşınacağı için takımından biri bir hafta kadar vekalet edebilir)

Birinci olan grubun ismini 1 hafta boyunca bütün sisterhood ların kullanıcı adının altına yazacak ki herkese motivaston olsun ...

Bu hafta da herkes üye olduğu takımın adını isminin altına yazarsa böylece takımları tamamen benimsemiş oluruz..

Kızlar kurallarımız şimdilik bu şekilde.. zamanla düzenlemeler yapılır tabiki.. korumadaki güzeller ve katılmak istemeyenler bildirirse liste o şekilde oluşturulur

Haydi bugün ilk kilo bildirimlerini yapıp yarışa başlayalım :huri:
Süper süper supeeeerr:huri: bayıldım bu fikireeeee
Yarın evime dönüyorum bende ama anca diğer cuma başlayabilirm annemler bende olacak :yildizlar:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar