Hos geldin, azmin daim olsunMerhabaaa yeniden
Ben Gülçin 81.4 kg ile aranıza katılmak istiyorum.
Evliyim bir oğlum var 2.5 yaşında ellerinizden öper
Konyada yaşıyorum
Yaş 27 görüntü 35 :$
Bismillah deyip başlayalımmı
Hedefim ilk hedef 70 :*
Canım yorgunluktan olabilir Bi de öksürük başladı devamı hastane ateş durduramazsam kendimi toparlayamıyorum belki haftasonu dinlesem az geçer bakalım toparlicam kendimi
Tesekkur ederim balim. Bilmiyorum ki noldu bana böyle.
Kolumu kaldirmaya halim yok.Isınamıyorum bir türlü.Midem bulaniyor. Bir de afedersin cır cır olmuşum
Bir ara annemi ablamı dolandı bu hastalik bana da geldi sanirim :
Kız senin hep ilk çovuğun olacak diye düşünüyorum var olanı unutuyorum ben hep.. doğru ya var bir minik evdeTek istedigim o mium inan. Ama oğlum var. Simdi sevdigi cizgi film başladı girdim battaniyenin icine bir yarim saat ellemez sonra gelir. Biraz da o uyuyunca yatarım . Evi birseyler götürsün aksam da kocaya kahvaltılik birseyler yapar veririm. Napayım
Seni seviyorum
oy oy oyyyyyyyyyy
ördeğimin yazdığına heleeeeeee
şimdi gördüm ben bunu. dur bakayım
Ekli dosyayı görüntüle 23413
bu kadar güzel olunur mu insafsız.
yaklaş bakayım öpeceyim
Ekli dosyayı görüntüle 23416 Ekli dosyayı görüntüle 23415 Ekli dosyayı görüntüle 23417 Ekli dosyayı görüntüle 23418
Bildirim yaptın mı bakayım sen önceEridin bittin maaşallah buharlasinca bana da ugra tanisalim
Oha
Mali bu neee
Kilo bildirimi 62.9Bildirim yaptın mı bakayım sen önce
Uğrarım tabi ama yatıya kalırım
Tamamdır başlıyoruz bugünden. @MaliPina etiketleyeylim de önceKilo bildirimi 62.9
Gel gelbasimin ustunde yerin var
Süper süper supeeeerrKızlarrrrr....
- @Whiteblacklife
- @Miu
- @Mimu88
- @masumm
- @igdedali
- @MaliPina
- @Portakal Sulu Ordek
- @nehirnil111
- @begüm75
- @Elalis
- @eflalim
- @Bonus
- @matematik61
- @hepfit
- @Floweroflife
- @hippotalamus
- @Tevolly
- @Çakıl80
- @koza99
- @neslelf165
- @saydin78
- @Ahu060812
- @kelebekolacam
- @furkanlipek45
- @pempikzx
- @Melegim22
- @Hergaf
- @eboe
- @Gulbe seker
- @D3S1R3
- @s i d e l y a
- @Fatimaşevket
- @hububatkraliçesi
- @Zumrud_u anKa
- @Kajupi
- @Ausencia_
Evet güldük eğlendik artık işin daha da eğlenceli kısmına geldi yani yarışmaya
3 kaptan önderliğinde 3 gruba ayrılıcaz. Henüz gruplar belli değil ama elimizden geldikçe adil bir şekilde gruplara ayırmaya çalışıcaz
Her grubun kaptanı kendi grubuna isim verecek. Bir hafta boyunca grubunun menüsünü yorumlayacak ve cuma günleri kiloları toplayıp liste oluşturacak. Yine yüzde üzerinden yarışıcaz
Korumada olan güzellerimiz. . Sizi de unutmadık.. korumadaki güzeller korumayı istedikleri kiloyu bildiricek. Bildirim günü koruma kilonuzun 100 gr aşağısı yada yukarısını yakalarsanız o zmn yüzde 1 kilo vermiş olarak hesaplanacaksınız![]()
Grupların kaptanları
1. @MaliPina
2. @hippotalamus
3. @igdedali (iğde bu hafta taşınacağı için takımından biri bir hafta kadar vekalet edebilir)
Birinci olan grubun ismini 1 hafta boyunca bütün sisterhood ların kullanıcı adının altına yazacak ki herkese motivaston olsun ...
Bu hafta da herkes üye olduğu takımın adını isminin altına yazarsa böylece takımları tamamen benimsemiş oluruz..
Kızlar kurallarımız şimdilik bu şekilde.. zamanla düzenlemeler yapılır tabiki.. korumadaki güzeller ve katılmak istemeyenler bildirirse liste o şekilde oluşturulur
Haydi bugün ilk kilo bildirimlerini yapıp yarışa başlayalım
Kullanıcı adınızı istediğiniz şekilde değiştirebilirimSağolun kızlar burda kullanıcı adı değiştirme yokmu ki
Basliyoruz bakalım hayirli ugurlu olsun
ballı çörekimdemi yok bugün
Hamile değilim cnmm@neslelf165 canım kan testi yapıp hamile olmadığına emin misin ? eğer eminsen soğanı @masumm kuzunun dediği gibi ya soyarak ya da daha keskin kabuklarıyla kaynatıp suyunu içeceksin tarifini istersen veririm