Yaaaa
O iş sende o zamanBak @Miu yarın 3 gruba bölüp isim verelim takımlara.. sonra birinci olan takımın adını isimlerimizin altına yazalım 1 hafta boyunca .. her grubun bi kaptanı olsun. Takımının yüzdesini ortalamasını falan o yapsın.. ne dersin
Aus tan ilk dayağımı yedim oh be rahatladım. İyi geldi
Olmayan beyne gitmeye çalışan oksijen neylesin a aus
Tamam o zmn yarın kura çekip ayarlarım takımları.. isimleri de veririm.. ayarlarım inş.. yarın herkes bi kilo bildirsin kim korumada kim zayıflayacak belli olsun..O iş sende o zamanayarla haber et
korumadakilerş alma geuplara
Onlar kendi aralarında %0 a en yakın olan kazanacak şekilde yarışacak
gülerken hoplayan göbeğinden öper iyi geceler dilerimAhaahah uyumadan kahkaha attırdın beee
Hahaah ahah
ah yaaaaaa iğde
OlllurTamam o zmn yarın kura çekip ayarlarım takımları.. isimleri de veririm.. ayarlarım inş.. yarın herkes bi kilo bildirsin kim korumada kim zayıflayacak belli olsun..
Aslında korumadakileri ss alalım.. eğer koruyabilmişse yüzde 1 olarak hesaplarız100 gr artı eksi oynama payı veririz olmaz mı?? Onlarda yarışsın yazık kızz..
Malinin takımının ismi haydar ve dümenleri olsun
Tamam o zmn.. yarın ausun listesine göre bakar ayarlarım.. ilk 3 grup başını belirleyelim.. sonra bi sana bi sana diye ayarlarım.. aus sen ve maliyi ayrı gruplara verim de kaptanlık yapınOlllur
Ay ne güzel fikir
Çok sevdim bak aaa
Şen gece gece beyne bak zekata bak
Kura da yap da hepsini kura yapma
Biraz da bilerek dağıt bebeeem
Neden? Çünkü yoksa olmaz