Ya ağzını yüzünü yerim parçalarım yaBeni tanımayan yeni arkadaşlara kısa bi tanıtım geçeyim
Aus ..tevellüt 1979 ... Memleket İstanbulllMesken Kocaeli.
Evli... 2 çocuklu![]()
Diyet maceram disiplinli idi ... en son 51.8 görmüşlüğüm bile vardı ki , ben görünmez olmuştum![]()
Pis bi kaptandımCins bi de
Öyle işte...
1 değil 2 değil 3 değil 5 değilNasıl sinir oldum...
Burayı okuduklarını biliyorum...
Sen kimsin benim 10 senelik hesabımı hiç bir gerekçe göstermeden banlarsın...
Bu işleri hiç bilmediğimi düşünüyorsunuz dimi, etiğini ahlağını, yaptırımını, kişisel verilerimin olduğu hesabı bana hiç bir gerekçe göstermeden banlayamazsın...
Ahlak ve etikten anlamıyorsanız bu işlerin kanunları var, kanunlarıyla uğraşırken öğrenirsiniz biraz etik nedir ne değildir?
!!!!
Buradaki herkesten özür dilerim ama bu şekilde interneti yeni öğrenmiş kendini kral zanneden cahillerle uğraşacağım Kanuni olarak....
Tabiki seni şapşikBeni miii
Çok yorgunum
İnş beni özlemişsindir
Azcık iyi gelir bana
Kimsede yok onlar bana özelEneeeee bu emoji lee nüçün bende yooohhhh
Aynı benBen zaten gaz girl
Çok haklısın benimde sinirlerim bozulduNasıl sinir oldum...
Burayı okuduklarını biliyorum...
Sen kimsin benim 10 senelik hesabımı hiç bir gerekçe göstermeden banlarsın...
Bu işleri hiç bilmediğimi düşünüyorsunuz dimi, etiğini ahlağını, yaptırımını, kişisel verilerimin olduğu hesabı bana hiç bir gerekçe göstermeden banlayamazsın...
Ahlak ve etikten anlamıyorsanız bu işlerin kanunları var, kanunlarıyla uğraşırken öğrenirsiniz biraz etik nedir ne değildir?
!!!!
Buradaki herkesten özür dilerim ama bu şekilde interneti yeni öğrenmiş kendini kral zanneden cahillerle uğraşacağım Kanuni olarak....
Ay kız o ara eliptik yapıyodum yazamadım 60 dk eliptik üstünede bi güzel egzersiz yaptım