Bazı kurlar daha değerlidir lan
Ses kes
Nasıl sinir oldum...
Burayı okuduklarını biliyorum...
Sen kimsin benim 10 senelik hesabımı hiç bir gerekçe göstermeden banlarsın...
Bu işleri hiç bilmediğimi düşünüyorsunuz dimi, etiğini ahlağını, yaptırımını, kişisel verilerimin olduğu hesabı bana hiç bir gerekçe göstermeden banlayamazsın...
Ahlak ve etikten anlamıyorsanız bu işlerin kanunları var, kanunlarıyla uğraşırken öğrenirsiniz biraz etik nedir ne değildir?
!!!!
Buradaki herkesten özür dilerim ama bu şekilde interneti yeni öğrenmiş kendini kral zanneden cahillerle uğraşacağım Kanuni olarak....
Diliyle adam döven eli sopalı vurduğu yerde gül biten herkese el uzatıp yardım eden zayiflatmak için bütün enerjisini buraya veren guzel kalpli asla kötü düşünmeyen yardım meleği bunları neden unuttun
Yaptıgı karikatürlerle çok pis gömen ama cok sevilen, seven... iste öyle bir şey
Ya ağzını yüzünü yerim parçalarım ya
ANA KRALİÇE
İTALŞK MAVİLİ
EN SEVİLEN
EN ÖZLENEN
KAPTANLARIN ŞAHI
GÖNLÜMÜZÜN PADİŞAHI
EL BEBEK GÜL BEBEK
VEFALI
DİMDİK
GURURLU ONURLU
İSMİNE TİTRENİLEN
demeyi unutmuşsun kendinle ilgili
12'den önce de düzgün gitmediğine eminim oysa ki.
Şiişşşşşşşt kes mes noluyooooo 00:00 den sonra beyne giden oksijende azalmamı var
Hoşbulduk..
Kız ne aradın.. eski hesabından açıp kırpaydın yaa.. miu da kesin öle yaptı çakalHoşbulduk..
Ana nasıl buldunuz ben biye bulamadım googleda aradım
gamzemin çukuruyla emin oldum ordan öpNerelerinle eminsin tam olarak? Öpecem. Çokca. Çok özledim de.
Şunun gibi miOrayla ilgili başka planlarım var. Şimdilik göbek deliğinden zeytin yiyeyim