Whiteblacklife
JETGİLLER
Sisirecek ödem yapacak şeyleri işte Bulgurdu fasulyeydi haftasonu yersen cuma tartısinda moralin bozulmaz ödemi atmış olursun o güne kadarAy bende tam perşembe menüsü diye kendimi avutuyordum![]()
Sisirecek ödem yapacak şeyleri işte Bulgurdu fasulyeydi haftasonu yersen cuma tartısinda moralin bozulmaz ödemi atmış olursun o güne kadarAy bende tam perşembe menüsü diye kendimi avutuyordum![]()
Sisirecek ödem yapacak şeyleri işte Bulgurdu fasulyeydi haftasonu yersen cuma tartısinda moralin bozulmaz ödemi atmış olursun o güne kadar
Yaptıgı karikatürlerle çok pis gömen ama cok sevilen, seven... iste öyle bir şeyBeni tanımayan yeni arkadaşlara kısa bi tanıtım geçeyim
Aus ..tevellüt 1979 ... Memleket İstanbulllMesken Kocaeli.
Evli... 2 çocuklu![]()
Diyet maceram disiplinli idi ... en son 51.8 görmüşlüğüm bile vardı ki , ben görünmez olmuştum![]()
Pis bi kaptandımCins bi de
Öyle işte...
kahvaltı güzel tandır ekmeğiMenü verim mi
Uyanınca 1 erik
Kahvaltı 9da..
2 biberli yumurta
Domayes
Salatalık
3 zeytin
Peynir
1 avuç tandır ekmeği
Şekersiz çay
Ara türk kahvesi 3 hurma
2 ceviz
Ara
3 erik
Akşam 16.50
1 kase domatesli şehriye çorbası
1 tabak kabak yemeği
1 kase yoğurt
Su yeterince içtim.. spora daha başlamadım malum..
@MaliPina @Miu @Elalis @Ausencia_
kahvaltı güzel kuzu
kahvaltı güzel
kahvaltı güzel ablamİyi aksamlar
Menu vereyim,yorgunum,yatacam birazdan
Sabah 12.30
Domates,salatalik,biber,bol zeytin,5 tane ceviz
Akşam 18.30
Bir yumurta (haslanmis)
Bir tabak turlu
İki sıkım çiğ kofte( persembe yememeliydim ama evde bir sey yoktu,disardan gelmistim,yeme saatim geciyordu)
Yesillik
Su 2,5 litre
Spor yok,( bacaklarimdan sülük tutturdum,kanadigi icin yapamadim)
@MaliPina
@Miu
gel sana bi kahve yapayımDaha salondan şimdi attım adım dışarıya
Düşün balım cuma günü tartiya çıkınca işte sıfır kaçamak sıfır tuz ben neden kilo veremiyorum diye kendini yemektense hafta içi sisirecek şeylerden uzak durup cuma günü tartıda dans etmek insanı motive ediyor diğer türlü artı görünce moral motive düşüyor ödem bile olsaEvet o konuda haklısın ama karnabaharı hiç öyle düşünmemiştim![]()
Bugun onumden neler gecti bi bilsen.salataya bile agzim sulanarak baktimhurmayı her telden çalan berna
güzel menü kuzu
su spor okey
ye ye sonra hurmaya sığın
olsun
e yiyeydin salatan be mübarekBugun onumden neler gecti bi bilsen.salataya bile agzim sulanarak baktim
Detoks gibi yapayim dedimdie yiyeydin salatan be mübarek
olmuuj olmuuj bızımlasinDetoks gibi yapayim dedimdi
Ay bana musade gencler su diziye takildim ama uykum geldi sabah erken kalkcaz gene ve yine misafirim geliyo ay ne yemek yapcam ben yaaa offfff
Hadi iyi geceler