Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

pempik

Daimi Üye
Tepki
24.420
1536858974711..jpg kızlar yaa benim büyük kız parmağını bı yere çarpmış bilmiyor nereye vurduğunu sabah uyku sersemligi ile olmuş böyle kızarık aciyor demeye başladı daha yeni soyledi yoksa film felan cektirirdim ne yapayım sizce aciyor diyorda

Whiteblacklife

JETGİLLER
Tepki
4.710
İşte çok hızlı geliyor. Normal de mi bu yeme şekline ?
Cumartesi taşınınca eve abur cuburu yasaklayacam. İştekilere uyup tost most da yok. evden götürürüm diyorum. Spora birinin beni dürtmesi lazım işte. Kendime bi orti mi yapsam
Tamam taşın spora birlikte abanalim sen beni ben seni durteyim olur mu yediklerine göre az gelmiş açıkçası ama eminim görüntü olarak 3 5 katı fazladır karbon şişiriyor bide yediklerinin hepsi yağ yapacak gıdalar ne yazikki oda Fos bı görüntü kirliliği yaratiyor

Whiteblacklife

JETGİLLER
Tepki
4.710
Ekli dosyayı görüntüle 23389 kızlar yaa benim büyük kız parmağını bı yere çarpmış bilmiyor nereye vurduğunu sabah uyku sersemligi ile olmuş böyle kızarık aciyor demeye başladı daha yeni soyledi yoksa film felan cektirirdim ne yapayım sizce aciyor diyorda
Sabahtan beri yuruyorsa ayağında çok birşey yoktur kuzum büyük bı ihtimalle çarpınca zedelenme olmuştur buz koy üstüne başlıyormuş parmağını oynabiliyormu bı bak

Mimu88

Yakarsa yağları "Afet-i Devranlar" yakar!!!
Tepki
2.527
Normalde 6-7 kilo ama sanki 10 almış gibiyim. Bacaklar cami kolonundan hallice. Basen desen yakında abla bana ne zaman kimlik çıkarıyoruz der

Evet yağ yapan yiyecekler emeğine yazık sağlığına yazık canım sürekli şeker yüklemesinden halsizleşiyorsundur

neslelf165

Cilveli Kahve
Tepki
4.403
Ekli dosyayı görüntüle 23389 kızlar yaa benim büyük kız parmağını bı yere çarpmış bilmiyor nereye vurduğunu sabah uyku sersemligi ile olmuş böyle kızarık aciyor demeye başladı daha yeni soyledi yoksa film felan cektirirdim ne yapayım sizce aciyor diyorda

Annemin buna benzer çok yeni oldu cnm çatlak dediler hatta buz kompleksi yapın sabit tutun ama en yakın zamanda da dr götür bi film çektir cnm morarma var sanki

pempik

Daimi Üye
Tepki
24.420
Sabahtan beri yuruyorsa ayağında çok birşey yoktur kuzum büyük bı ihtimalle çarpınca zedelenme olmuştur buz koy üstüne başlıyormuş parmağını oynabiliyormu bı bak

Annemin buna benzer çok yeni oldu cnm çatlak dediler hatta buz kompleksi yapın sabit tutun ama en yakın zamanda da dr götür bi film çektir cnm morarma var sanki
canlarim morarma yok kızarık sadece ara ara aciyor dedi ama baktım bişey yoktu şimdide kaşınıyor diyor parmağını kasindirirken uyudu kaldı acaba böcek felanmi isirdiki uyumadan önce sordum acimiyor kaşınıyor diyor sabaha gecmezse acilde bi film cektireyim

hiçkimse

Daimi Üye
Tepki
43.879
Bütün emeklerim boşa gitti vayt. 64 gördüm la nası hızlı alıyorum. ama yediklerim resmen intiharlık.
bu sabah bi buçuk simit, krem peynir, çikileta
üstüne tost karışık

üstüne bi meyveli soda
bi gofret

izmir köfte patatesli filan
pilav
yanına ekmek
cacık

bi soda daha meyveli

işten gelince
bi kinder pingui
meyveli yoğurt
muzlu benimo bi paket

Bugün dedim dur bakayım bi yazayım nolacak... Az önce okuyunca şok oldum.
Cnm aradaki abur cuburlar olmasaydı iyiydi :))

igdedali

❤️FERİŞTAHLAR❤️ ❤TELLİOĞLU LÜTFÜ ❤
Tepki
19.308
Tamam taşın spora birlikte abanalim sen beni ben seni durteyim olur mu yediklerine göre az gelmiş açıkçası ama eminim görüntü olarak 3 5 katı fazladır karbon şişiriyor bide yediklerinin hepsi yağ yapacak gıdalar ne yazikki oda Fos bı görüntü kirliliği yaratiyor
haklısın vayt. du şu haftasonu geçsin dürtüşelim :neee:

Evet yağ yapan yiyecekler emeğine yazık sağlığına yazık canım sürekli şeker yüklemesinden halsizleşiyorsundur
aha birazdan sızarım

Cnm aradaki abur cuburlar olmasaydı iyiydi :))
hipo aburcuburlar olmasa iyi kızım aslında :165:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar