Whiteblacklife
JETGİLLER
Azrail gibiyim peşine düşünce ya zayiflayacak ya ruhunu teslim edecekYaaaaa
Azrail gibiyim peşine düşünce ya zayiflayacak ya ruhunu teslim edecekYaaaaa
Ben de ben de vallaaaaAma çok Yorgunum ki
Bana daYaa biri kahve yapsın bana. 650 mesaj kaldı
Noldu kuzu geçmiş yapamadım çok korkuyorum o kadar geçmişten geleceğe dönemem uyurum kesinYarın şimdi gruplar mı olacak? Liste gibi mi yapıcaz? Kapışıcaz mı ? Ayy öyleyse bende gaza geldim
Yarın tartin ne diyecek meraktayimYarın şimdi gruplar mı olacak? Liste gibi mi yapıcaz? Kapışıcaz mı ? Ayy öyleyse bende gaza geldim
Canım burda gruplara ayrılacaz sanırım, kendi aramızda yarışacaz anladığım kadarıylaNoldu kuzu geçmiş yapamadım çok korkuyorum o kadar geçmişten geleceğe dönemem uyurum kesin
Şöyle bir yatsam özge biri masaj yapsa çocuklarda uyusa oh misBen de ben de vallaaaa
Ben seveyim miBeni özleyen yok zaten @Ausencia_ da yazmamış listeye beni çaktırmadan sonradan eklemiş
Zaten kimse sevmiyor beni
Çok yalnızım çoookkkk
62 der diyorum, sence ne der? 61 dım geçen cuma.Yarın tartin ne diyecek meraktayimseni bizim TK almam lazım ödem bombası gibisindir şimdi sen
Kaç oldunCumartesi taşınıyorum. Haftaya tam tekmil beni de alın listeye. Gidişat fena
Hadi ya lop diye daldım ben ortayaCanım burda gruplara ayrılacaz sanırım, kendi aramızda yarışacaz anladığım kadarıyla
3 grup olacak kaptanlar bence aus mali miu olsun hepsine 1 grup verilsin öylece rekabet şahane olur bence tabi belli değil henuz62 der diyorum, sence ne der? 61 dım geçen cuma.
Şimdi kaç grup olacak, kaptanlar kim?
Hiç demiyim vaytım. Canım sıkkın. Spora başlamam lazım. Başka türlü iştahımı kontrol altına alamıyorumKaç oldun
Benden zayifsin bı ben gelemedim 52 lereBen 50 olacağım inşallah