Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Tahzen

Daimi Üye
Tepki
30.836
Ben de zor bela uygun biryer buldum. Çok pahalı kreşler. Tamam güvenilir olsun güzel olsun da hepsi 1000tl den kapıyı açıyor. Şuan bütçem onu vermye müsait değil ne yapayım.
Kızım burayı da çok sevdi. Hersabah çocuklar ağlaya ağlaya geliyor kreşe benim kızım ayakkabısını çıkardığı gibi içeri bana bakmıyor bile. Çıkarırken zorla çıkarıyorm. İlk gün ağlaya ağlaya çıktk kucağmda zorla çıkardm.
Bu sene maddi sıkıntı olmasaydı bende verirdim özel kreşe oğlumu. Abisini okula götürünce ağlayacak yine bende okula gidicem diye her gün :(

Tahzen

Daimi Üye
Tepki
30.836
Amin inşallah. Şimdilik çok seviyor ilerde istemezse de göndermem zorunlu değil nasılsa. Ama evde ben yetemiyorm artık ki bi sürü şey de yaparz kendisi de çok aktif sürekli hareket halinde. Ama ooofff çok sıkıldım deyip duruyor.
Önceden komşuluk ilşkisi vardı çokuk çock toplanr oynardı sokak vardı kardeşlerin arası daha azdı. Birbrlerine yetiyorlardı şimdi 4 duvarn arasında bi kendi. Kendisi gibi çocuk istiyor sosyalleşmek istiyor o yüzden içim çok rahat gönderiyorm
Aynen öyle canım katılıyorum sana ki ben evde çok fazla çocukla için faaliyet yapan biriyim ona rağmen asla yetmiyor. Yaşıtları ile geçirdikleri zaman onlar için çok daha keyifli oluyor.

Tahzen

Daimi Üye
Tepki
30.836
Ben bu kadar bekliyordum senden bu benim yeme kapasiteme yakın olmuş biraz :islik:
Kız ben yerim her türlü bugün onu konuştuk, arkadaşın biri şehir dışından geldi beni nerdeyse iki yıldır görmüyor, kiloma şok oldu. Dedim ya bende öyle bir yeme kapasitesi var ki üzgünken yerim, mutluyken yerim, hastayken yerim . Her şartta koşulda yerim. Ben bu yeme kapasitesi ile verdin bu kiloları düşünün ne büyük iş başardım :pardon::pardon::pardon:

masumm

güncel kilo:72.6
Tepki
12.949
Kız ben yerim her türlü bugün onu konuştuk, arkadaşın biri şehir dışından geldi beni nerdeyse iki yıldır görmüyor, kiloma şok oldu. Dedim ya bende öyle bir yeme kapasitesi var ki üzgünken yerim, mutluyken yerim, hastayken yerim . Her şartta koşulda yerim. Ben bu yeme kapasitesi ile verdin bu kiloları düşünün ne büyük iş başardım :pardon::pardon::pardon:

Bu mesajı ben mi yazdım acaba
Son cümlesi ne kadar lan kısmı
Yeme kısmını

Whiteblacklife

JETGİLLER
Tepki
4.710
Eflal ben onları yerim üstüne akşam 1 tür daha yerim üstüne gece 3 kalkıp geriye ne kaldıysa hepsini yerim balım :cirla::bayik:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar