Portakal Sulu Ördek
Ehl-i Keyf Hatunu
Gazozumu alır gelirimAblam kasımda kongreye gidecek
Ev boş
3-4 gün boş
Hani bilin
Ne yahu iyi misin falan diye sorarsınız diye diyorum
Sen de içine ilaç katarsın

Sonra rüyalar rüyalar

Gazozumu alır gelirimAblam kasımda kongreye gidecek
Ev boş
3-4 gün boş
Hani bilin
Ne yahu iyi misin falan diye sorarsınız diye diyorum
Maksat bana gıcıklık benimle uğraşmaktı çünküÇok gıcık olmuştum kabul edilmeyişine. Güüya süt yokmş içinde yalan da kör gözüm parmağına yaani
Sen bu değilsin banubende 260 sayfa portakal ordakal ahep bu espriyi yapmak istemiştim
Benimde 2015 ocak doğumlu. İki yol göndericem inşaallah ana okuluna2015 hangi ay doğumlu kaju
Bu sene maddi sıkıntı olmasaydı bende verirdim özel kreşe oğlumu. Abisini okula götürünce ağlayacak yine bende okula gidicem diye her günBen de zor bela uygun biryer buldum. Çok pahalı kreşler. Tamam güvenilir olsun güzel olsun da hepsi 1000tl den kapıyı açıyor. Şuan bütçem onu vermye müsait değil ne yapayım.
Kızım burayı da çok sevdi. Hersabah çocuklar ağlaya ağlaya geliyor kreşe benim kızım ayakkabısını çıkardığı gibi içeri bana bakmıyor bile. Çıkarırken zorla çıkarıyorm. İlk gün ağlaya ağlaya çıktk kucağmda zorla çıkardm.
Flo bağımlılık yapıyor Kore dizileri ben bı ara full izliyordum zor kurtardım yakayiGözlerim kanamadan bu diziyi bitirirsem töbe birdaha bulaşmam derim ama bunu da izlerim
Bağımlılık çok kötü vayt hala uyumadım
Siteyi ele geçirdikAllahım burda yazıyorlar yetmiyor sohbette yazıyorlar, o da yetmiyor başka sayfalara yazıyorlar. İşiniz gücünüz yok mu sizin
Aynen öyle canım katılıyorum sana ki ben evde çok fazla çocukla için faaliyet yapan biriyim ona rağmen asla yetmiyor. Yaşıtları ile geçirdikleri zaman onlar için çok daha keyifli oluyor.Amin inşallah. Şimdilik çok seviyor ilerde istemezse de göndermem zorunlu değil nasılsa. Ama evde ben yetemiyorm artık ki bi sürü şey de yaparz kendisi de çok aktif sürekli hareket halinde. Ama ooofff çok sıkıldım deyip duruyor.
Önceden komşuluk ilşkisi vardı çokuk çock toplanr oynardı sokak vardı kardeşlerin arası daha azdı. Birbrlerine yetiyorlardı şimdi 4 duvarn arasında bi kendi. Kendisi gibi çocuk istiyor sosyalleşmek istiyor o yüzden içim çok rahat gönderiyorm
Ben bu kadar bekliyordum senden bu benim yeme kapasiteme yakın olmuş birazPasta
Sarma
Poğaça
Kurabiye
Makarna salatası
Börek
Ya hu güzel tamam da benim zamanım yetmiyor sizin işiniz yok muSiteyi ele geçirdik
Kız ben yerim her türlü bugün onu konuştuk, arkadaşın biri şehir dışından geldi beni nerdeyse iki yıldır görmüyor, kiloma şok oldu. Dedim ya bende öyle bir yeme kapasitesi var ki üzgünken yerim, mutluyken yerim, hastayken yerim . Her şartta koşulda yerim. Ben bu yeme kapasitesi ile verdin bu kiloları düşünün ne büyük iş başardımBen bu kadar bekliyordum senden bu benim yeme kapasiteme yakın olmuş biraz
Yazma daha vayt yazma dünyadan kopacağım
Neyse yemek de yemiyorum en azından sabah 52.3 gördüm regl halimle
Sen bu değilsin banu
Kız ben yerim her türlü bugün onu konuştuk, arkadaşın biri şehir dışından geldi beni nerdeyse iki yıldır görmüyor, kiloma şok oldu. Dedim ya bende öyle bir yeme kapasitesi var ki üzgünken yerim, mutluyken yerim, hastayken yerim . Her şartta koşulda yerim. Ben bu yeme kapasitesi ile verdin bu kiloları düşünün ne büyük iş başardım
Eflal ben onları yerim üstüne akşam 1 tür daha yerim üstüne gece 3 kalkıp geriye ne kaldıysa hepsini yerim balımKız ben yerim her türlü bugün onu konuştuk, arkadaşın biri şehir dışından geldi beni nerdeyse iki yıldır görmüyor, kiloma şok oldu. Dedim ya bende öyle bir yeme kapasitesi var ki üzgünken yerim, mutluyken yerim, hastayken yerim . Her şartta koşulda yerim. Ben bu yeme kapasitesi ile verdin bu kiloları düşünün ne büyük iş başardım
Ben kaçtım esas kızı esas oğlanın annesi parayla satın almaya çalışıyordu ay çok heyecanlı
Ölmez sağ kalırsam görüşürüz
Eflal ben onları yerim üstüne akşam 1 tür daha yerim üstüne gece 3 kalkıp geriye ne kaldıysa hepsini yerim balım