Bi kerecik normal insanlar gibi öp la öp sev accuk alla alla yaaa gerizekalının olucuuummm kafaya vura vura
Tamam taşın spora birlikte abanalim sen beni ben seni durteyim olur mu yediklerine göre az gelmiş açıkçası ama eminim görüntü olarak 3 5 katı fazladır karbon şişiriyor bide yediklerinin hepsi yağ yapacak gıdalar ne yazikki oda Fos bı görüntü kirliliği yaratiyorİşte çok hızlı geliyor. Normal de mi bu yeme şekline ?
Cumartesi taşınınca eve abur cuburu yasaklayacam. İştekilere uyup tost most da yok. evden götürürüm diyorum. Spora birinin beni dürtmesi lazım işte. Kendime bi orti mi yapsam
Neyse buna da şükür hatunun sevme tarzı bu pek haşin napalımbak sevdim normal
Sabahtan beri yuruyorsa ayağında çok birşey yoktur kuzum büyük bı ihtimalle çarpınca zedelenme olmuştur buz koy üstüne başlıyormuş parmağını oynabiliyormu bı bakEkli dosyayı görüntüle 23389 kızlar yaa benim büyük kız parmağını bı yere çarpmış bilmiyor nereye vurduğunu sabah uyku sersemligi ile olmuş böyle kızarık aciyor demeye başladı daha yeni soyledi yoksa film felan cektirirdim ne yapayım sizce aciyor diyorda
Yok ya öpüşme bile yok, full aksiyon. İzleyin derim.Çıplak adam vardı gerzekler, çocuklarla izliycektik güya
Seviyoruz yaranamiyoruz yaNeyse buna da şükür hatunun sevme tarzı bu pek haşin napalım
Normalde 6-7 kilo ama sanki 10 almış gibiyim. Bacaklar cami kolonundan hallice. Basen desen yakında abla bana ne zaman kimlik çıkarıyoruz der
Ekli dosyayı görüntüle 23389 kızlar yaa benim büyük kız parmağını bı yere çarpmış bilmiyor nereye vurduğunu sabah uyku sersemligi ile olmuş böyle kızarık aciyor demeye başladı daha yeni soyledi yoksa film felan cektirirdim ne yapayım sizce aciyor diyorda
Tirbiyisiz karı dedi bizeNabıyonuz karılar
Eneeeee bu emoji lee nüçün bende yooohhhhKınadayim
Sabahtan beri yuruyorsa ayağında çok birşey yoktur kuzum büyük bı ihtimalle çarpınca zedelenme olmuştur buz koy üstüne başlıyormuş parmağını oynabiliyormu bı bak
canlarim morarma yok kızarık sadece ara ara aciyor dedi ama baktım bişey yoktu şimdide kaşınıyor diyor parmağını kasindirirken uyudu kaldı acaba böcek felanmi isirdiki uyumadan önce sordum acimiyor kaşınıyor diyor sabaha gecmezse acilde bi film cektireyimAnnemin buna benzer çok yeni oldu cnm çatlak dediler hatta buz kompleksi yapın sabit tutun ama en yakın zamanda da dr götür bi film çektir cnm morarma var sanki
Diyanetin kreşleri var araştrsana canm orda da vardr belki. Ben diyanetin kreşine gönderiyormBu sene maddi sıkıntı olmasaydı bende verirdim özel kreşe oğlumu. Abisini okula götürünce ağlayacak yine bende okula gidicem diye her gün
Cnm aradaki abur cuburlar olmasaydı iyiydiBütün emeklerim boşa gitti vayt. 64 gördüm la nası hızlı alıyorum. ama yediklerim resmen intiharlık.
bu sabah bi buçuk simit, krem peynir, çikileta
üstüne tost karışık
üstüne bi meyveli soda
bi gofret
izmir köfte patatesli filan
pilav
yanına ekmek
cacık
bi soda daha meyveli
işten gelince
bi kinder pingui
meyveli yoğurt
muzlu benimo bi paket
Bugün dedim dur bakayım bi yazayım nolacak... Az önce okuyunca şok oldum.
haklısın vayt. du şu haftasonu geçsin dürtüşelimTamam taşın spora birlikte abanalim sen beni ben seni durteyim olur mu yediklerine göre az gelmiş açıkçası ama eminim görüntü olarak 3 5 katı fazladır karbon şişiriyor bide yediklerinin hepsi yağ yapacak gıdalar ne yazikki oda Fos bı görüntü kirliliği yaratiyor
aha birazdan sızarımEvet yağ yapan yiyecekler emeğine yazık sağlığına yazık canım sürekli şeker yüklemesinden halsizleşiyorsundur
hipo aburcuburlar olmasa iyi kızım aslındaCnm aradaki abur cuburlar olmasaydı iyiydi)