Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

pempik

Daimi Üye
Tepki
24.420
Ben bi tabaga icinde yemek varken bile o parayi verecegimi zannetmiyorum :kriz:

Kizlar cevap vermis zaten kuzum 2 sene sonra gidebilir istersen erteletebilirsin de.benim oglum aralik dogumlu 69 aylik oluyo okul acildiginda fiziksel gelisimi cok geride olmazsa baslatirim heralde o zaman.
Bizde seneye inşallah 60 ay oluyor yani okul yolu gozuktu
Seneye ana sınıfına başlayacak hatta bu sene bile başlayabilir küçük sınıflara bölümü var artık okullarda 48 aylıktan alınıyor neden kayıt ettirmedin kuzum oyun sinifina
benim istememle olmuyor canım hatta ben direk krese verecektim yakın güvenilir verimli bı yer lakin durumlar el vermedi

Bonus

Sahiplenme.. senin değil bu dikenler...
Tepki
2.993
Yaaa nasil yetisecem size
Bari menu vereyim
Sabah 12.30
3 yumurta:şok:
Peynir,zeytin,domates,salatalik,biber
3 ceviz

Aksam 19.00
İki tabak turlu etsiz( yarin hacamat yaptirabilirim diye hayvansal gida yok)
6-7 tane ceviz

Su 3 litre
Spor 30 dk yuruyus
@MaliPina
@Miu

Gözlerime inanabilmirem

D3S1R3

Ehl-i Keyf / Fate loves the fearless ^^
Tepki
5.843
Amin Allah kimseye vermesin.
Döğme yemeği bizim oraların düğünlerinde yapılır. Keşkek te derler.
Bulgur pilavını özlemiş. İçli köfte, çiğ köfte,künefe,baklava.
Ben lahmacun pide poğaça yapıyorum evde ama tabi normali gibi olmuyor yine de. Esnek olmuyor normali gibi.

Tesekkur ederim canisi. Not aldim:pist:

2 sene daha okul oncesi kuzum. Benim minik 2014 Mart dogumlu. Bu sene kres, seneye anaokulu nasipse.

Whiteblacklife

JETGİLLER
Tepki
4.710
Bizde seneye inşallah 60 ay oluyor yani okul yolu gozuktu
benim istememle olmuyor canım hatta ben direk krese verecektim yakın güvenilir verimli bı yer lakin durumlar el vermedi
Küresel durumun yetmez belki ama devlet okulu o kadar pahalı değil 160 TL aylığı yemekli yerlerin yemeksizler 80 TL falan oyun sınıfları var ilk yıl oyun sinifina gider ondan sonraki sene ana okuluna tabi ki senin kararın kuzum ama en azından oyun arkadaşı olmuş olur

Floweroflife

Daimi Üye
Tepki
24.613
Küresel durumun yetmez belki ama devlet okulu o kadar pahalı değil 160 TL aylığı yemekli yerlerin yemeksizler 80 TL falan oyun sınıfları var ilk yıl oyun sinifina gider ondan sonraki sene ana okuluna tabi ki senin kararın kuzum ama en azından oyun arkadaşı olmuş olur
Küresel durumlar sıkıntı tabi
:165:

pempik

Daimi Üye
Tepki
24.420
Tesekkur ederim canisi. Not aldim:pist:

2 sene daha okul oncesi kuzum. Benim minik 2014 Mart dogumlu. Bu sene kres, seneye anaokulu nasipse.
Maşallah yaa ben çok üzülüyorum kızıma çokta istiyorum şimdiden alissin diye arkadas ortamı olsun diye yoksa evde belli zamana kadar oyun sonra çizgi film bazen sıkılıyor kardeşiyle uğraşıyor değişik oyunlar oynuyoz biseyler öğretmeye calisiyom ama bı yere kadar oluyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar