Canım kaç aylık 62 aylıkları başlatmak istediler bu yılKızlar şimdi benim kız 2014 lu kasim 26 li okula seneye baslayacakmi yoksa diğer seneyemi gidecek beni bı aydinlatsaniz
Ben mozaik pasta istiyorumYapmam mı ya yapmam mı, keşke nasip olsa
bi tane de yedekte varsa onu da bana ayır bakarsın kasabı boşar alırım bi dalAy o kadarcık mı yahu, ben de birşey istiyor sanmıştım
Hele trilyoner of bissürü burda
Dur hesaplamam lazimCanım kaç aylık 62 aylıkları başlatmak istediler bu yıl
Kızlar şimdi benim kız 2014 lu kasim 26 li okula seneye baslayacakmi yoksa diğer seneyemi gidecek beni bı aydinlatsaniz
Seni yolarım dediSeni yolarım üç günde nerdeyse üç kilo verdiriyor hem de güçsüz bırakmadan, hurma diyetime laf ettirmem
hee böle çok özenmene gerek yok tepelesen bile yeter biz yirik her türlüYapmam mı ya yapmam mı, keşke nasip olsa
Ayy o kolay zor iste sen yaparımBen mozaik pasta istiyorum
Çok zahmet vermeyeyim
Özenmek benim işim bebeğimhee böle çok özenmene gerek yok tepelesen bile yeter biz yirik her türlü
ben gelirken getiririm onu sanaBen mozaik pasta istiyorum
Çok zahmet vermeyeyim
Aa ne sandın ben çok fenayımSeni yolarım dediçirkeeefffffff
Evet tevoya sorayim@Tevolly bilir pembikim
hiiii valla mııÖzenmek benim işim bebeğim
Efoş o pastalarını gördümmmmmÖzenmek benim işim bebeğim
Balim bubyil 2012 kasimlilar seneye 2013 kasimlilar ondan sonra ki sene senin minnoş.. yani daha okul öncesi iki yılı var canımKızlar şimdi benim kız 2014 lu kasim 26 li okula seneye baslayacakmi yoksa diğer seneyemi gidecek beni bı aydinlatsaniz
Anaaam beni seviyorhiiii valla mıı
ay ben çok ponçik oluyorum eflalle yazışırken içime yumoş kaçıyo sanki
Kreş düşünüyordum canimda durumlar el vermedi