Neresini buluycan meselaEfoş o pastalarını gördümmmmmgeberiyorum şuan adamı kakaoya bulayıp yiyesim var laaaannnn
Neresini buluycan meselaEfoş o pastalarını gördümmmmmgeberiyorum şuan adamı kakaoya bulayıp yiyesim var laaaannnn
ne sandın eflal bu duvara sinek gibi yapıştırır adamıSeni yolarım dediçirkeeefffffff
Diğer sene direk 1.sinifmi yoksa anasınıfı mi canimBalim bubyil 2012 kasimlilar seneye 2013 kasimlilar ondan sonra ki sene senin minnoş.. yani daha okul öncesi iki yılı var canım
3 yaşından itibaren alan devlet okulları var canım, sizin orda da varsa baksaydın. Seneye benim küçüğü vericem inşaallah 4.5 yaşında olacak, iki yıl göndericemKreş düşünüyordum canimda durumlar el vermedi
Ay getirsene yaben gelirken getiririm onu sana
Yarindan itibaren burdayam insallah canım@saydin78
Nirdeeeeeseeeeenn.
ANeresini buluycan mesela
Bugun Bcin yogurt yiyemem,en iyisi suyla doldurayim karnimiacıkırsan vur yoğurda vur ayrana abla
Hiç aklıma gelmedi canım seneye nasip olursa anaokuluna verelim bence yoksa diğer sene yaşıtlarından küçük olacak ay olarak3 yaşından itibaren alan devlet okulları var canım, sizin orda da varsa baksaydın. Seneye benim küçüğü vericem inşaallah 4.5 yaşında olacak, iki yıl göndericem
Ben çok hanım hallerini biliyodum oysakine sandın eflal bu duvara sinek gibi yapıştırır adamı
oha fenteziye bakEfoş o pastalarını gördümmmmmgeberiyorum şuan adamı kakaoya bulayıp yiyesim var laaaannnn
püslük bizim işimizAhha manyak 
şöyle bi batırır çıkarırım diyordum ama kalbim bozuldu
Teşekkür ederimmm caniiim miuummmAllah zihin açıklığı versin minnakım
Ben bi tabaga icinde yemek varken bile o parayi verecegimi zannetmiyorumYuh kız bir tabak 30 lira mı
Kizlar cevap vermis zaten kuzum 2 sene sonra gidebilir istersen erteletebilirsin de.benim oglum aralik dogumlu 69 aylik oluyo okul acildiginda fiziksel gelisimi cok geride olmazsa baslatirim heralde o zaman.Kızlar şimdi benim kız 2014 lu kasim 26 li okula seneye baslayacakmi yoksa diğer seneyemi gidecek beni bı aydinlatsaniz
Sevdiklerim hem kolay şeyler. Mozaik pasta,Sütlaç, sütlü irmik tatlısı, Elmalı tart bu kadaaaaAyy o kolay zor iste sen yaparım
Seneye ana sınıfına başlayacak hatta bu sene bile başlayabilir küçük sınıflara bölümü var artık okullarda 48 aylıktan alınıyor neden kayıt ettirmedin kuzum oyun sinifinaKızlar şimdi benim kız 2014 lu kasim 26 li okula seneye baslayacakmi yoksa diğer seneyemi gidecek beni bı aydinlatsaniz
hanımdır bak hanımlığına lafım yok ama damarına basınca içinden godzilla çıkıyoBen çok hanım hallerini biliyodum oysaki
Teşekku ederim gülbisimmmHadi bakalım kozam Allah zihin açıklığı versin
Her türlüoha fenteziye bak