Whiteblacklife
JETGİLLER
Nereden biliyorsun 10 15 senen kaldini kuzum hiç baktirdin mi yumurtalık rezervi neÖyle deyince evet topu topu 10 -15 senem kaldı

Nereden biliyorsun 10 15 senen kaldini kuzum hiç baktirdin mi yumurtalık rezervi neÖyle deyince evet topu topu 10 -15 senem kaldı
Merak edenler için yazayım bendiğer sitede takımınızı dışardan takip ediyodum, 90+ dan.. Buraya geçmişsiniz diye duyunca bi bakayım dedim
hayırlı olsun
O bizden bacı bonusun +90 Lar takımındanÖncelikle hoşgeldin
Nerden duyduğumuzu ve bulduğunuzu merak ettim açıkçası
Sadece bana sarıl
Sorma her şeyi görmekte başa belaSenin mesleğin ya bir de tefo
Doğrusunu yanlışını sa biliyorsun
Ay senin için çok zor
Benim de takvim 5 gün gecikti çok mutluyumSelam herkese
Ay heryerim ağriii
Regl öncesi günü sendromundan muzdaribim bugün
Ohhh şükür geçmiş olsun canım canımKuzum gün içinde 14 kez taşikardiye girmişim 148 lerde ölçmüş. Sakin kalacaksın dedi, hem kalp hızını düşüren hem psikiyatrik( sakinlestirici) özelliği olan bi ilaç verdi, çok carpintin olduğunda kullan diye. Sürekli ilaç kullanmiycam şükür ki
Nassı baktıracaz ona? Türkiye’ye gidince baktırayım mademNereden biliyorsun 10 15 senen kaldini kuzum hiç baktirdin mi yumurtalık rezervi nebenim arkadaşım 30 dedi doktor menepoza gireceksin 30 kadar 3 çocuk yaptı 30 da menepoza girdi hacı baktır baktır baktir
Öncelikle hoşgeldin
Kadın doğumcuya git balım bence fazla bekleme organik yaşamadığımiz için menepoza yaşı da düştü artık eee sigara da kullanıyorsun bunlar çok etkiliyor demişti doktorNassı baktıracaz ona? Türkiye’ye gidince baktırayım madem
Bı ben kıymetli olamadım hihhhhNe kadar sevindim ve mutlu oldum. Sizin kozlar pek kıymetli benim için. Hoşgeldin
Sakin ol bonuss sadece sordum
Biter biteeeeer sabır çeeeekbitmiyor
Ben de özledim
Gördüğümde bu şekil oldumMerak edenler için yazayım bendiğer sitede takımınızı dışardan takip ediyodum, 90+ dan.. Buraya geçmişsiniz diye duyunca bi bakayım dedim
hayırlı olsun
Neslihan eboe kıymetlilerdendir sağlamdır bizdenÖncelikle hoşgeldin
Benim bu akşam saat 22.10’da gelecekBenim de takvim 5 gün gecikti çok mutluyum