Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OP
Miu

Miu

I'm a nice girl. JUST dont push the bitch button!
Tepki
54.300
Ben de regl sonrası ne gireceğim cokkk merak ediyorum sabah ki artıdan sonra umarım gidecek gider gider inşallah bugün hurma süt yapıyorum
Kuzum moral bozma
Refl artısı
Hiç bozma diyetini
Eksiler geliverecek bir anda
Yok kuzum keşke öyle olsa sorun gördüğü her çocuğa aynı mod sanki ben uğraşamam kafasında zaten canımı sıkan mevzuda bu iki gün olmuş çocuk ağlıyor hemen bu alisamaz çocuk çok sessiz hemen bu konuşmuyor ya iki gün oldu dur hele bı bekle uğraş emek ver yani ondan sonra de en azından derim ki uğraştı olmuyor uyumu yok
Üzülüyorum. Sevmediği bir işi yapıyor demek.
abini tart bakalım bide :kopkop::kopkop:
Hahahaha yaaa ela alemsin
Ahhahaha
Gelemiyorum :cirla:
Geçmişi okuyamiyorum :aglak:
Herkescikler nassil:cay:
Çok özlüyorum. İyiyiz biz
doğru ama ben artık kendimi hiçbişey için yıpratamam.zamanında çoookkk yıprandım vere vere.azıcık bencil olucam bundan sonraki hayatımda.misal ya o tava öyle kalır,ya yenisini alır ya da kendi temizler.
Helal be ağzın yeşilçay içsin be

Nonomane

Ehl-i Keyif--- 61.4
Tepki
7.848
doğru ama ben artık kendimi hiçbişey için yıpratamam.zamanında çoookkk yıprandım vere vere.azıcık bencil olucam bundan sonraki hayatımda.misal ya o tava öyle kalır,ya yenisini alır ya da kendi temizler.
Evet evt aynen ben de kendimi bu konuda yıpratmak istemem. Kimse madalya takmadı çünkü bu zamana kadar.

hepfit

Ehli keyf hatunu
Tepki
15.538
löplöp naptın holter noldu
Kuzum gün içinde 14 kez taşikardiye girmişim 148 lerde ölçmüş. Sakin kalacaksın dedi, hem kalp hızını düşüren hem psikiyatrik( sakinlestirici) özelliği olan bi ilaç verdi, çok carpintin olduğunda kullan diye. Sürekli ilaç kullanmiycam şükür ki:bengeldim:

Elalis

ANAJET
Tepki
50.197
Kuzum gün içinde 14 kez taşikardiye girmişim 148 lerde ölçmüş. Sakin kalacaksın dedi, hem kalp hızını düşüren hem psikiyatrik( sakinlestirici) özelliği olan bi ilaç verdi, çok carpintin olduğunda kullan diye. Sürekli ilaç kullanmiycam şükür ki:bengeldim:
oyyy allaha emanet ol kuzum.ciddi biraz.sakın yorma kendini.son basamağa bile gelsen yorulunca otur dinlen

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar