Whiteblacklife
JETGİLLER
Abim yok hacı oğlumu tartsam olmaz mı kiabini tart bakalım bide

Abim yok hacı oğlumu tartsam olmaz mı kiabini tart bakalım bide
Buradayım ballı çörek yemeğimi yedim geldim
abi önemli,söyle anana doğursunAbim yok hacı oğlumu tartsam olmaz mı ki
Iki yalakalik yapsamOzlemekten kalbimiz kurudu o kadar
Kuzum moral bozmaBen de regl sonrası ne gireceğim cokkk merak ediyorum sabah ki artıdan sonra umarım gidecek gider gider inşallah bugün hurma süt yapıyorum
Üzülüyorum. Sevmediği bir işi yapıyor demek.Yok kuzum keşke öyle olsa sorun gördüğü her çocuğa aynı mod sanki ben uğraşamam kafasında zaten canımı sıkan mevzuda bu iki gün olmuş çocuk ağlıyor hemen bu alisamaz çocuk çok sessiz hemen bu konuşmuyor ya iki gün oldu dur hele bı bekle uğraş emek ver yani ondan sonra de en azından derim ki uğraştı olmuyor uyumu yok
Haabini tart bakalım bide
Çok özlüyorum. İyiyiz bizGelemiyorum
Geçmişi okuyamiyorum
Herkescikler nassil
Helal be ağzın yeşilçay içsin bedoğru ama ben artık kendimi hiçbişey için yıpratamam.zamanında çoookkk yıprandım vere vere.azıcık bencil olucam bundan sonraki hayatımda.misal ya o tava öyle kalır,ya yenisini alır ya da kendi temizler.
löplöp naptın holter nolduIki yalakalik yapsam
Öpsem affetmez misin
Evet evt aynen ben de kendimi bu konuda yıpratmak istemem. Kimse madalya takmadı çünkü bu zamana kadar.doğru ama ben artık kendimi hiçbişey için yıpratamam.zamanında çoookkk yıprandım vere vere.azıcık bencil olucam bundan sonraki hayatımda.misal ya o tava öyle kalır,ya yenisini alır ya da kendi temizler.
Kuzum moral bozma
Refl artısı
Hiç bozma diyetini
Eksiler geliverecek bir anda
Üzülüyorum. Sevmediği bir işi yapıyor demek.
Haha yaaa ela alemsin
Ahha
Çok özlüyorum. İyiyiz biz
Helal be ağzın yeşilçay içsin be
Kuzum gün içinde 14 kez taşikardiye girmişim 148 lerde ölçmüş. Sakin kalacaksın dedi, hem kalp hızını düşüren hem psikiyatrik( sakinlestirici) özelliği olan bi ilaç verdi, çok carpintin olduğunda kullan diye. Sürekli ilaç kullanmiycam şükür kilöplöp naptın holter noldu
Anam da yok hacı neydeyim simdik benabi önemli,söyle anana doğursun
Sadece beni opersen olurIki yalakalik yapsam
Öpsem affetmez misin
oyyy allaha emanet ol kuzum.ciddi biraz.sakın yorma kendini.son basamağa bile gelsen yorulunca otur dinlenKuzum gün içinde 14 kez taşikardiye girmişim 148 lerde ölçmüş. Sakin kalacaksın dedi, hem kalp hızını düşüren hem psikiyatrik( sakinlestirici) özelliği olan bi ilaç verdi, çok carpintin olduğunda kullan diye. Sürekli ilaç kullanmiycam şükür ki
BENCE DE
neresi?
gece sporu yapaydın madem eşinle özgeeeeeegüünü boş ve sporsuz geçirmek yakışmaz sana
sevgi arsızı mısın sen beeeeeeeeeeeee
Öyle deyince evet topu topu 10 -15 senem kaldı5 çocuk için menopoz öncesi 10 yıla ihtiyaç var desen belki anlar mi ki durumu. Ben geç anladim şimdi pismanim
sen şişko kalmaya mahkumsun vayt üzgünümAnam da yok hacı neydeyim simdik ben
Kız bayıldım yorgunluktan Bi de başım ağrıyor çektimÖZGE GECE GÜZEL GEÇMİŞ ZAAR ENERJİN PEK YERİNDE
Ağlayayim köşe de o zaman bensen şişko kalmaya mahkumsun vayt üzgünüm